Demcsák után két másik egykori TV2-s is Hajdú Péter csatornájához szerződött
Demcsák Zsuzsa után másik két női sztárra is lecsapott a Life TV.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerdán derült ki, hogy Demcsák Zsuzsa két és fél év után műsorvezetőként tér vissza a képernyőre. 2017 áprilisában mondott fel a TV2-nél, ahol az elmúlt években különböző szórakoztató műsorok vendégeként, egészen pontosan versenyzőjeként láthattuk. 

Így szerepelt a MasterChef VIP című főzős műsorban, a Pénzt vagy éveket! című vetélkedőben és az Ázsia Expressz második részében.  

Időjósok a Life TV-nél

- Annyit elmondhatok, hogy a nézők rendszeresen láthatnak majd a Life TV képernyőjén. Örülök ennek a lehetőségnek, mert ugyan az elmúlt időszakban is szerepeltem vendégként különböző műsorokban, igazából a műsorvezetés az, amihez a leginkább értek - nyilatkozta Demcsák Zsuzsa tegnap a Blikknek

A Life TV friss posztja alapján a csatorna, amelynek az Ozone TV-vel együtt május elsejével Hajdú Péter lett a vezérigazgatója, most újabb két olyan sztárt szerződtetett le, akik a TV2 csatornán lettek képernyősök. Nagy Réka és Kocsis Korinna június 29-től időjósok lesznek. 

Nagy Réka, aki 2006-ban megnyerte a magyar Topmodell című televíziós versenyt, 2016 őszén lett a FEM3 Café egyik új műsorvezetője, majd a 29 éves szépség a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatában is szerepelt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A szintén 29 éves Kocsis Korinna 2009-ben nyert szépségversenyt, az övé lett ebben az évben a Miss Earth Hungary cím. 2013-ban azzal került a lapok címoldalára, hogy a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában nem volt hajlandó átvenni a Miss Intercontinentalnak járó koronát, így azt a negyedik helyezett kapta meg.  

A csatorna közleménye szerint a Köpönyeg.hu szakmai támogatásával készülő műsor háziasszonyai a megszokott meteorológia adatok mellett számos érdekességet is megosztanak majd a nézőkkel. Válogatnak a portálra feltöltött izgalmas, időjárással kapcsolatos fotók és videók közül, és olykor olyan összefüggésekre is rávilágítanak, amelyek túlmutatnak a hagyományos időjárás-előrejelzéseken. Ha a barométer úgy áll, felhívják a figyelmet a frontok párkapcsolati hatására, és az sem kizárt, hogy az egyik legfontosabb kérdésben is segítenek a nézőknek: azaz, hogy milyen ruhát vegyenek fel az aznapi időjáráshoz igazodva.

Demcsák Zsuzsa édesanyja

Demcsák Mária kortalan, elegáns jelenség, ismert üzletasszony, a Piac & Profit gazdasági magazin alapítója, a gazdasági szaksajtó meghatározó alakja, gazdasági szakújságíró, lapalapító, kiadó, aki profi válságkommunikációs és jogi tanácsadó is lett a lánya mellett.

Ezt is szeretjük