Lékai-Kiss Ramóna az asztal tetején táncolt: ez az énekes váltotta ki belőle a Sztárban Sztárban

Lékai-Kiss Ramóna második éve a Sztárban Sztár zsűritagja: szerinte a kilencedik évad még nagyobb durranás lesz, mint az előző.

kiss-ramona-coverkepe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna 2022-ben csatlakozott a Sztárban Sztár nyolcadik évadához zsűritagként. Az idei év különleges lesz, hiszen rajta, Papp Szabin és Kökény Attilán kívül Marics Peti és Tóth Andi is beül a zsűripultba február 19-től vasárnap esténként. 

A színész-műsorvezető nagy lelkesedéssel várja a műsort, ami szerinte idén még izgalmasabb lesz, mint az eddigiekben. A Sztárban Sztár sajtóeseményén a Feminának mesélt arról, hogy mire számít ebben az évadban. 

Lékai-Kiss Ramóna a Sztárban Sztár zsűritagja

- Szerinted mi a Sztárban Sztár megújulásának legfőbb titka, hogy már a 9. évada indul?

- A titok értelemszerűen abban rejlik, hogy minden évben 12 vadonatúj híresség érkezik, akiknek megismerhetjük egy, vagy akár több teljesen új oldalát. Éppen ezért a néző is folyamatosan új impulzusokat kap, hiszen a szereplőknek köszönhetően újabb és újabb produkciókat láthatunk.

kiss-ramona-sztarban-sztar
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Ez az évad nemcsak a versenyzők miatt kiemelkedő, hanem a zsűri miatt rendhagyó is, hiszen nem négyen, hanem öten ülünk abban a bizonyos pultban. Marics Petivel és Tóth Andival egészülünk ki, akik igazi energiabombák. Mind életkorban, mind stílusban ez a zsűri most nagyon össze lett keverve és éppen ettől lesz brutális ez az egész!

- Hogyan fogod idén zsűrizni a versenyzőket, milyen főbb szempontokat fogsz figyelembe venni?

- Ebben a műsorban nem mentor szerepet töltünk be, hisz olyan versenyzők lépnek színpadra, akik már jócskán bizonyították rátermettségüket a szakmájukban és nem szorulnak ilyenfajta segítségre. Hihetetlenül tehetségesek, éppen ezért, szerintem sokkal inkább a produkció közben átélt érzésekre kell támaszkodnia a zsűrinek.

- Számomra az lesz fontos, hogy mit váltanak ki belőlem az adott pillanatban, megérintik- e a lelkem és potyognak majd a könnyeim, vagy épp hahotázva szórakozom egy fergetegeset. Nyilván lesznek olyan esetek is, amikor nem robban fel a színpad, mi ezeket is el fogjuk mondani.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Melyik volt számodra a tavalyi évadban a legemlékezetesebb pillanat a műsorban, és miért?

- Marics Petit emelném ki. Nála történt meg, hogy felugrottam a zsűripultra, és az asztal tetején táncoltam. Most pedig ott fog ülni mellettem, úgyhogy innentől kezdve egymás vérét még a zsűripultban is szívni fogjuk.

kiss-ramona-4
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Minden adás során pompás kreációkban tündökölsz, milyen érzés ezeket a ruhákat viselni? 

- Ezek a nagy élő show-k egy nő számára hatalmas kirándulásokkal érnek fel, hiszen olyan ruhát, cipőt, sminket és frizurát viselhetünk, amiket a hétköznapokban nagyon nem tennénk meg. Ilyenkor mindig szárnyalok. Ebben az évadban is igyekszünk majd meglepni a nézőket.

Lékai-Kiss Ramóna 2022-es ruhái

Nem az áttetsző, szexi kreáció volt az egyetlen Lékai-Kiss Ramóna ruhái közül, ami tarolt a 2022-es Dancing with the Starsban. Képes összeállításunkban megnézheted azt a nyolc kreációt, amit a műsorvezető viselt.

Cover-kép: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük