Lékai-Kiss Ramóna ki nem állhatta Szabó Erikát: a Barátok köztbe érkezése emiatt nem tetszett neki

Lékai-Kis Ramóna frászt kapott, amikor meglátta Szabó Erikát.

Kiss Ramóna és Szabó Erika a Barátok köztben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna 2002-ben, 18 évesen csatlakozott a Barátok közt stábjához, ő alakította Szentmihályi Zsófit. 

Alig fél éve volt stábtag, amikor 2003 elején megérkezett a sorozatba a csinos, barna színésznő, a vele egyidős Szabó Erika, ez pedig konfliktushelyzetet teremtett.

Kiss Ramóna és Szabó Erika a Barátok köztben

Szabó Erika azért kerülhetett a sorozatba, mert a Mátyás Tildát alakító Erdélyi Tímea kiszállt a produkcióból, az ő helyét vette át. Lékai-Kiss Ramóna egyáltalán nem örült a találkozásnak, riválist látott a hozzá hasonlóan csinos nőben. 

Szabó Erika a sorozatban.
Szabó Erika a sorozatban.
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

- Ismerjük el, nehezen szoktunk össze. Én érkeztem először, kellően élveztem is a hercegnői szerepet. Majd fél évre rá bejelentették, hogy jön egy másik lány is…

Amikor megláttam Erikát a 90-60-90-es méreteivel, frászt kaptam.

Az meg csak hab volt a tortán, amikor megjött közénk a szépségkirálynő - emlékezett vissza a Story magazinnak Lékai-Kiss Ramóna, aki utolsó mondatával Som-Balogh Edina érkezésére utalt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Gimis voltam, még a kiskamaszok mindennapjait éltem, majd hirtelen én lettem a szexi lány a tévéből… Ez a kép tőlem, a dabasi diáktól, aki reggelente a sárga busszal járt fel a forgatásokra, távol állt. Végül pont az segített beilleszkedni, akitől azt legkevésbé vártam: Ramóna - árulta el a nehéz kezdetekről a lapnak Szabó Erika. 

A két lány akkor barátkozott össze, amikor a sors úgy hozta, hogy mindkettőjüknek korán reggelre kellett bemennie forgatni. Mivel Szabó Erika messze élt, a rendező megkérte Lékai-Kiss Ramónát, hadd aludjon nála az albérletében. Bár a Barátok közt Zsófija elsőre kiakadt az ötlettől, végül ennek az együtt töltött, átbeszélgetett estének köszönhették, hogy egy életre megszerették egymást. 

Varga Izabella eredetileg nem Nóra lett volna

Varga Izabella azon kevés főszereplő közé tartozik, aki a kezdetek óta játszott az RTL Klub sikersorozatában. A 48 éves sztár két alkalommal hiányzott csak egy időre a Mátyás király térről: amikor megszülettek a lányai. Anna 2001. szeptember elsején, Sára pedig 2007-ben, Valentin-napon, február 14-én jött a világra.

Varga Izát nem is Nóra szerepére hívták be: ezt a fotót küldte a Barátok közt válogatójára

Varga Izabella hajszál híján lekésett a Barátok köztben 23 éven át játszott főszerepéről.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük