Laky Zsuzsi gyönyörű menyasszonyi ruhában - A 2003-as Európa Szépe 9 éve ment férjhez
Laky Zsuzsi és férje a 9. házassági évfordulójukat ünnepelték.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Laky Zsuzsi, a 2003-as Európa Szépe 2008-ban ismerkedett meg férjével, a volt ketrecharcos Dietz Gusztávval. Közös barátaik hozták őket össze, akiknek jó szemük volt, meglátták, hogy a szőke szépség és a sármos férfi nagyon is illenek egymáshoz. 

Két év után, 2010. szeptember 25-én össze is házasodtak, idén ünneplik a kilencedik házassági évfordulójukat.

Laky Zsuzsi a közösségi oldalán egy esküvői képpel emlékezett meg az évfordulóról, ami az Esküvő Classic magazinba készült 2019 tavaszán. 

A párnak két gyönyörű lánya született, Luca 2011-ben, Lujza pedig 2014-ben. Dietz Gusztáv nagyon örülne még egy kisfiúnak, reméli, pár év múlva ötfős család lehetnek. Luca és Lujza a magazin fotózásán kicsit úgy érezhette, időutazáson vettek részt, és jelen lehettek a szüleik esküvőjén. 

A 35 éves sztár férje nemcsak nagyon jóképű, de nagyon jó apa és hűséges férj is. Hiába ostromolják a nők sokszor szemérmetlen üzenetekkel, számára a felesége az egyetlen és nagybetűs nő. 

- Sokszor írnak idegen nők Gusztinak, de nálunk nincs ebből probléma, mindig a kezembe nyomja a telefont, hogy intézzem el, írjak vissza, osszam ki az illetőt, vagy csináljak, amit csak szeretnék. Az egészben inkább az zavar, ha ezt meg merik lépni, az azt jelenti, engem nem tisztelnek, semmibe veszik, hogy feleség és édesanya vagyok - árulta el Laky Zsuzsi szeptember elején a Borsnak

Laky Zsuzsi lányai, Lujzi és Luca

Luca és Lujzi az édesanyjuk szépségét örökölték. Ahogy cseperednek a lányok, egyre jobban hasonlítanak az egykori szépségkirálynő Laky Zsuzsira.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük