Lakatos Márk ezért távozik a Reggeliből: nem ő mondott fel
Lakatos Márk majdnem öt évig volt a Reggeli műsorvezetője. A Fókuszban beszélt távozása körülményeiről.

lakatos-márk-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL a mai napon közleményben tudatta Lakatos Márk távozását a Reggeliből. Négy és fél évig láthattuk hétköznap reggelenként a csatornán, 2018 áprilisában csatlakozott a produkció műsorvezetői csapatához.

Ahogy a közleményben ígérték, a műsorvezető távozásának részletei a ma esti Fókuszból derültek ki. 

Lakatos Márk távozása a Reggeliből

Lakatos Márk maga mesélt arról, hogy éli meg, hogy egy korszak lezárul a számára. Elárulta, a Reggelire mindig úgy fog visszatekinteni, mint élete nyugodt időszakára, ugyanakkor tudja, ez a műfaj már nem tartogatott igazán nagy kihívásokat a számára.

lakatos
Fotó: RTL Magyarország

Folyamatosan új feladatokat keres influenszerként, stylistként és színészként egyaránt. Ezerrel pörög, de tudja magáról, hajlamos belefásulni a megszokásba. 

- Bizonyos pont után van hajlamom a monotóniába egy kicsit belesüppedni. Nem tagadom, hogy a Reggeli négy és fél, majdnem öt év után már nem feltétlenül tartogat az embernek nagyon új kihívásokat. Viszont nagyon sokat kaptam ettől a munkától.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 45 éves híresség arról is beszélt, a hírrel kedves barátnőjét, Lilut hívta fel elsők között. Abból, ahogy elmesélte, mi hangzott el a telefonbeszélgetésük során, kiderült, nem ő mondott fel a csatornánál.

márk
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Természetesen kikértem a tanácsát, mert ő megmondja a frankót mindenben. Azt mondta: nagyon jó volt, ez is megvolt. 

Te úgysem mondtál volna fel soha.

- Köszönd meg, hogy ennek most vége, és mehetsz új kalandok felé!

Ha műsorvezetőként nem is, visszatérő vendégként biztosan láthatjuk a produkcióban. A készítők azt írták, Lakatos Márk a Reggeli családjának tagja marad, színes egyéniségére, eredeti személyiségére továbbra is számítanak.

Lakatos Márk és Papp Gergő 

Harmincéves fotót posztolt az Instagram-oldalára Papp Gergő, amin egy olyan személlyel látható, aki kollégája az RTL Klub Reggelijében. A képen a 49 éves tévést még talán sokan felismerik, de a másik, banánt majszoló tinit nem hinnénk. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük