100 kilós tiniként bántották: ma már az RTL gyönyörű műsorvezetője
Peller Annát túlsúlyos gyerekként bántalmazták és kiközösítették. Mára már megbocsátotta, de a lenyomata mindig ott lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Anna sikeres és közkedvelt színésznő, szinkronszínész, énekesnő, az RTL Reggeli című műsorának egyik műsorvezetője. 

Sosem kellett kopogtatnia a feladatokért, mindig szembejöttek a lehetőségek, ez alól csak a Színművészeti kivétel, ahova harmadjára vették fel. Két sikertelen alkalom után az operett-musical szakra végül jutott be, Dolhai Attila, Tompos Kátya, Nagy Sanyi is osztálytársai lettek. 

Peller Anna az Elviszlek magammal műsorban

Peller és testvére, a műsorvezető Peller Mariann számára a Színművészeti talán életmentő volt, miután gyerekként a lelkileg bántalmazták és kiközösítették őket - ezt D. Tóth Kriszta vetette fel a DTK: Elviszlek magammal legújabb epizódjában, amely vasárnap látható a Spektrum Home csatornán.

peller-anna-mariann
Fotó: Facebook/Peller Mariann

A gyerekkori kiközösítésben az a fájdalmas, hogy az elszenvedői nagyon kiszolgáltatottak, kamaszként nagyban függ a kortársaktól, ki hogyan érzi magát. Peller Anna vágyott arra, hogy szeressék: szemüveges, túlsúlyos gyerek volt, 16 évesen 100 kilót is mutatott alatta a mérleg, csúfolták, bántalmazták is. Az annak idején őt kipécézők talán már nem is emlékeznek erre. 

A gyerekkori verbális bántalmazás, a bullying mára már bekerült a köztudatba, de akkoriban, amikor Peller Anna volt gyerek, ezzel nem foglalkozott közvélemény. 

- Akkoriban ez majdhogynem tabu volt, nem foglalkoztak annyit a gyerekek lelkével. Ennyi impulzust, ami éri a gyerekeket… Hogy lehet befogadni ezt a felpörgött őrületet? 

A cikk az ajánló után folytatódik

Napjainkban a bántalmazás sokkal több platformon éri a gyerekeket, mint évtizedekkel ezelőtt. A színésznő szülőtársakkal, barátokkal beszélget a témáról, hogyan lehet leghatékonyabban védeni a saját gyereke lelkivilágát. Kislányával, Annabellával arról is beszél, őt magát hogyan bántalmazták gyerekként. A beszélgetésekkel arra tanítja gyermekét, hogyan viszonyuljon másokhoz, hogyan kapcsolódjon kedvesen másokhoz. Ezt húga, Peller Mariann is így csinálja a saját fiaival. 

peller-anna
Fotó: RTL Magyarország

D. Tóth Kriszta egy korábbi Spektrum Home-os, Helló, tesó! címet viselő műsorában már szerepeltek a Peller lányok, és Peller Anna bevallása szerint az a műsor „átmosás” volt, és lezárult a fájdalma a gyerekkori bántalmazással kapcsolatban.

Négy évvel ezelőtt visszament a régi iskolájához, megsimogatta a falakat és megbocsátotta a történteket. Mindig ott lesz a lenyomata, de az a fájdalom, amit akkor éreztem, már nincs ott. Igaz, 41 éves korára, de feldolgozta a történteket. 

Peller Anna és Peller édesanyja

Peller Annában és Peller Mariannban nagyon hamar megfogalmazódott a gondolat, hogy a szórakoztatóiparba vágynak. Volt kitől örökölniük a művészi hajlamot, a kreativitást és a szereplésvágyat. Édesanyjuk, akit szintén Annának hívnak, énekesnőként dolgozott.

Ezt is szeretjük