Peller Anna és Mariann igéző szemű édesanyja: szépségüket tőle örökölték

Peller Anna és Peller Mariann édesanyjukat csak ritkán mutatják meg a közösségi médiában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Annában és Peller Mariannban nagyon hamar megfogalmazódott a gondolat, hogy a szórakoztatóiparba vágynak. Bár mindketten a Színház- és Filmművészeti Főiskola növendékeiként sajátították el a szakmát, más szakon, más pályáról álmodtak: előbbi színésznőnek, utóbbi televíziós műsorvezetőnek készült.

Volt kitől örökölniük a művészi hajlamot, a kreativitást és a szereplésvágyat. Édesanyjuk, akit szintén Annának hívnak, énekesnőként dolgozott.

Peller Anna és Peller Mariann édesanyja

Annak ellenére, hogy a testvérpárral kis túlzással nap mint nap találkozhatunk a képernyőn, arra mindketten nagyon ügyelnek, hogy szeretteiket távol tartsák a média világától. Peller Mariann nem posztol sem gyermekeiről, sem férjéről, Peller Anna pedig csak ritkán tesz közzé képeket a kislányáról. Szüleiket ugyancsak nem láthatjuk sűrűn, így ha mégis feltöltenek róluk egy friss felvételt, mindig elcsodálkozunk, milyen bájos nő az anyukájuk.

A fotón egyértelműen látszik, hogy lányai tőle örökölték a szépségüket, bájos vonásaik és mosolyuk is megegyezik. Édesanyjuk óriási áldozatot hozott annak idején azért, hogy gyermekei a lehető legteljesebb családi életet élhessék.

- Anyukám énekesnő volt, szeretett volna a pályán maradni, de miattunk visszalépett, hogy teljes mértékben a húgomra és rám tudjon figyelni. Az ő élete azelőtt sajnos iszonyú tragikus volt, az anyukája nagyon korán meghalt, apukája pedig keveset volt otthon. Neki kellett anyaként helytállnia a két testvére mellett, pedig ő volt a legkisebb. Nagyon nehéz élete volt, és apukám meg a nagymamám mellett tapasztalta meg, milyen egy összetartó család - mesélte Peller Anna az Anyám-lányom anyja című műsorban.

Peller Anna annak idején az édesanyja oldalán debütált a kamera előtt. A ’90-es években együtt szerepeltek a nagy sikerű Meglepő és mulatságos című műsorban, ahol népviseletben jódliztak a közönségnek.

Magyar sztárok édesanyjukkal

Képes összeállításunkban megnézheted a magyar sztárokat és édesanyjukat. Kíváncsi vagy rá, hogy Dér Heni, Dallos Bogi vagy Puskás Peti anyukája hogy néz ki?

Ezt is szeretjük