Lakatos Márk távozik a Reggeliből: közel 5 év után ezért búcsúzik tőle a csatorna
Búcsúzik a Reggelitől Lakatos Márk, aki 2018 tavasza óta vezette az RTL reggeli műsorát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lakatos Márk búcsúzik a Reggeli című műsortól, amelynek 2018 áprilisában lett az egyik műsorvezetője. 

Négy és fél évig erősítette az RTL reggeli műsorának műsorvezetői gárdáját, távozásáról a csatorna ma reggel szűkszavú közleményt adott ki. 

Lakatos Márk távozik a Reggeliből

"Márk közel 5 évig volt tagja a Reggeli csapatának és elévülhetetlen érdemei vannak ezen időszak eredményeiben. A műsor azonban folyamatosan frissül és változik, hosszabb távú stratégiájának pedig része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget.

lakatos-mark
Fotó: RTL Magyarország

Márk színes egyéniségére, eredeti személyiségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként.   

Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Lakatos Márknak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is. 

További részletek a ma esti Fókuszban" - áll az RTL és a Reggeli szerkesztőségének közleményében.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 2000-es évek elején az ország legsikeresebb szórakoztató reggeli műsora az RTL Klubon futó Reggeli volt, melynek műsorvezetői csapatában számos hazai sztár megfordult. 2011-ben ért véget, majd a csatorna számos újítással 2017. április 16-án indította újra.

A megújult műsor Peller Anna és Lukács Miki párosával debütált, hozzájuk Fehér Tibor és Kis Ramóna csatlakozott. Egy évvel később a színész távozott, és érkezett Peller Mariann, Papp Gergő, Lakatos Márk, majd Wossala Rozina. Az évek során Kiss Ramóna, Wossala Rozina és Lukács Miki is búcsúzott a reggeli műsortól.

Lakatos Márk és Papp Gergő 

Harmincéves fotót posztolt az Instagram-oldalára Papp Gergő, amin egy olyan személlyel látható, aki kollégája az RTL Klub Reggelijében. A képen a 49 éves tévést még talán sokan felismerik, de a másik, banánt majszoló tinit nem hinnénk. 

Ezt is szeretjük