L.L. Junior házasságának végleg vége: Kingával ezért döntöttek a különválás mellett
L.L. Junior és felesége, Kinga belátták, az a legjobb, ha elengedik egymást.

ll-junior-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Junior és Körtevélyessy Kinga házasságáról az elmúlt időszakban sok mindent lehetett olvasni: a páros titokban, 2019-ben házasodott össze, 2021-ben azonban Kinga közös gyermekükkel, Liliennel elköltözött a családi házból. 

Decemberben még azt nyilatkozták, együtt képzelik el a jövőt. Mindent megtettek annak érdekében, hogy újra visszataláljanak egymáshoz, párterápiára is jártak. Kapcsolatukat azonban az erőfeszítések ellenére sem tudták megmenteni, Kinga és az énekes kimondták, hogy vége.

L.L. Junior és Körtevélyessy Kinga házassága

L.L. Junior a Borsnak beszélt először, mi áll annak hátterében, hogy feleségével úgy döntöttek, végleg elengedik egymást.

ll jun
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, 

egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. 

- Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni - árulta el a napilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hozzátette, a fő indok az volt, hogy a gyermekeik ne sérüljenek. Szerinte, ha két szülő közt feszültség van, azt a lurkók óhatatlanul megérzik. Valamint azt is elárulta, az állandó viták rengeteg energiát kivettek belőlük.

- Gyűlölöm a konfliktusokat, de azt gyűlölöm a legjobban, ha harag van a levegőben, én vagyok az, aki nem bírja, és véget vet ennek gyorsan. Emiatt is éreztük Kingával mindketten azt, hogy itt a vége: képtelen vagyok állandóan konfliktusban élni, vagy dacot hordozni. Így legalább békesség van.

Bár hiányzik neki a családi élet, örül, hogy nyugalom veszi körül. Rengeteget dolgozik, szabadidejét pedig a gyermekeivel, Lacikával és Lilivel tölti.

Janza Kata és párja szakított

Janza Kata színésznő és párja, Pesák Ádám öt együtt töltött év után szakítottak, ezt a közösségi oldalaikon jelentették be. Sokáig úgy tűnt, a sokak által emlegetett 22 év korkülönbség ellenére jól működik a kapcsolatuk.

Ezt is szeretjük