L.L. Junior kislánya karácsonyi angyalka a friss fotón: Lili az édesanyjára hasonlít

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kislánya 2020 szeptemberében jött a világra, Lili már kimondta az első szavát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A ’90-es évek végén jártunk, amikor L.L. Junior, Mohamed Fatima és Beat megalapították a Fekete Vonat nevű formációt. A csapat slágereit imádta a magyar közönség, 2001-ben mégis különváltak. A rapper szólóban folytatta a karrierjét, a mai napig a magyar könnyűzenei élet egyik állócsillaga. 

Arról, aki ilyen régóta él a rivaldafényben, joggal gondolhatja a közönség, hogy jól ismeri. Az előadó azonban 2021 őszén új oldalát mutatta meg, a Nyerő Párosban felesége oldalán azt láthattuk, milyen férjként.

L.L. Junior kislányának karácsonyi fotója

2019 januárjában egy titkos esküvőn vezette oltár elé Körtvélyessy Zsolt lányát, Kingát, akivel akkor már bő hat éve egy párt alkottak. A frigyükből egy gyermek született, Lili 2020. szeptember 17-én jött a világra. Szülei a széltől is óvják, és igyekeznek a nyilvánosság kizárásával felnevelni a tüneményes kislányt. Különleges alkalmakkor mutatják meg csupán, például karácsonykor is készült róla pár elragadó fotó.

A képek nemcsak azt mutatják meg, hogy a csemete úgy nő, mint a gomba, hanem az is egyre világosabb, hogy vonásait Kingától örökölte. A fotózást eredetileg négyesben tervezték L.L. Juniorral és kisfiával, Lacikával, ám a rapper sűrű időbeosztása miatt végül anya-lánya program lett belőle.

A sztáranyuka a Hot! magazinnak mesélte el, hogy bár jelenleg külön élnek a férjével, mindent megtesznek azért, hogy újra visszataláljanak egymáshoz. Közös jövőt terveznek, és az ünnepeket is együtt töltik majd.

l.l.
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Ráadásul új korszak köszöntött az életünkbe, amióta Lili elkezdett beszélni. Ha ránézek, csordultig lesz a szívem szeretettel. Az első szava az „apa” lett. Ennél szívmelengetőbb ajándék egy szülőnek nem is kell. 

Pápai Joci lánya

Míg a céltudatosságát apukájától, addig bájos vonásait édesanyjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinilány lett Pápai Joci idősebb gyermekéből.

Pápai Joci lánya már 16 éves: Hanna szép, mint az édesanyja

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük