Kunovics Katinka 7 éves lánya tündéri: Katika a Reggeli műsorvezetőit is elvarázsolta
Kunovics Katinka kislánya, Katika örökölte a zenei vénát, mégsem készül anyukája nyomdokaiba lépni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2000-ben hódító útjára indult a Romantic formáció, egyedül a csapat ügyeletes showmanje, Gáspár Győző ismerte a szülői lét örömeit. Azóta a trió mindhárom tagjának lett gyermeke: Völgyi Zsuzsi 2017-ben, Kunovics Katinka három esztendővel korábban, 2014-ben adott életet kislányának.

Az ország Győzikéjével ellentétben a két énekesnő csemetéit nem láthatjuk sűrűn. Kunovics Katinka ugyan elvétve posztol az immár második osztályos Katikáról, nem jellemző rájuk, hogy együtt jelenjenek meg a képernyőn.

Kunovics Katinka hétéves kislánya

Az RTL Klub Reggelije kedvéért mégis úgy döntöttek, együtt mennek a műsor felvételére. Ahogy Katika belépett a stúdióba, mindenkit elvarázsolt. A műsorvezetőknek, Szabó Zsófinak és Miller Dávidnak is mosolyt csalt az arcára a tüneményes hétéves.

kunovics-1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Utóbbi meg is dicsérte, milyen szép ruhában ment a tévéfelvételre, előbbi pedig nem tudott betelni azzal, hogy a csemete milyen cukin válaszol minden kérdésére. Kiderült, Katika válogatós kislány, ami az étkezést illeti, egyetlen fogás van, amit bármikor megeszik, a spagetti.

Arról is beszéltek, hogy milyen a kapcsolata édesanyja új párjával, Zolival. Másfél éve online ismerkedtek meg a szintén zenészként dolgozó férfival, akiről Katika csak annyit mondott, hogy nagyon szereti.

- Nagyon jól beilleszkedett a családi életünkbe. Neki is van egy fia, könnyen egymáshoz idomultunk. Mindketten tudjuk, milyen, ha a másiknak van gyereke, ebből adódóan nem volt probléma, könnyedén összecsiszolódtunk - árulta el Kunovics Katinka.

kunovics-2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Katika örökölte az énekesnőtől a zenei vénát, jó a ritmusérzéke, de mégsem a színpadra készül, fodrász szeretne lenni. Ettől függetlenül tanul hangszeren játszani. Bár anyukája is zongoraoktató, Katika mégsem hozzá jár.

- Nem én tanítom, mert elkezdett velem vitatkozni, hogy: "Az nem úgy van, anya!” Akkor mondtam, hogy inkább egy tanár mondja majd meg, mit hogyan kell.

Völgyi Zsuzsi lánya

Völgyi Zsuzsi lánya, Glória 2017. március 12-én jött a világra. Hasfájós baba volt, sokat sírt, így az első hetekben az anyukája rengeteget aggódott érte. Végül homeopátiás cseppeknek köszönhetően, amelyek segítették az emésztését, egy hónap után eltűnt a probléma. Anya és lánya azóta elválaszthatatlanok.

Ezt is szeretjük