Kulcsár Edina így áradozott G.w.M.-ről, míg Csutinak burkoltan beszólt
Kulcsár Edina annyi szeretetet és megbecsülést kapott G.w.M.-től, hogy szerinte el sem fér benne ennél több szeretet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina határtalanul boldog G.w.M. párjaként, amióta pedig kiderült, hogy első közös gyermeküket várja, a rapper a széltől is óvja. Augusztus 23-án derült ki, hogy az egykori szépségkirálynő várandós, ezért a Dancing with the Stars című műsorban sem tud szerepelni, a helyét Berki Mazsi vette át

A 31 éves sztár az utóbbi időben keveset posztolt, az érzéseit és a gondolatait megtartotta magának, most azonban úgy érezte, világgá szeretné kürtölni azokat. 

Kulcsár Edina szerelmes

Kulcsár Edina szerint fantasztikus, ha valaki szeretve van, és ha erről többen is beszélnének, másoknak is megmutathatnák, „hogy érdemes a szeretetre és az igaz szerelemre törekedni”.

"Nagyon is megéri egy meglévő kapcsolaton dolgozni (ha lehet) vagy éppen arra törekedni, hogy olyan párra találjon az ember, akivel megvan az összhang és egyik félnek sem kell meghazudtolnia magát ahhoz, hogy működjön a kapcsolat" - áll a bejegyzésében. 

Máris azt olvasni sok helyen, hogy ezzel burkoltan beszólt válófélben levő férjének, aki nemrég szakított barátnőjével, Ginával. Csutival dolgoztak ugyan a házasságuk megmentésén, mégsem jártak sikerrel, ugyanis szavaiból arra lehet következtetni, hogy az üzletember-influenszerrel nem volt meg az összhang, meg kellett hazudtolniuk magukat, hogy a kapcsolat működjön.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

"Én annyi, de annyi szeretetet és megbecsülést kaptam már most, az eddig együtt töltött idő alatt is, hogy azt érzem, ennél több szeretet már el sem fér bennem. Nagyon érdekes ,,ajtókat” nyitott ki bennem ez a szerelem. Volt olyan, amiről azt sem tudtam, hogy létezik, és olyan is, amit nem értettem, hogy eddig miért hagytam zárva. Szerintem

a legnagyobb dolog, amit egy párkapcsolatban adhatsz a másiknak, az A Kulcs, ami a szívedet nyitja,

hogy ennek köszönhetően, a teljes lényedet át tudd adni és ezzel együtt érezd, hogy szeretnek és megbecsülnek. És ha egyszerre kerülnek átadásra ezek a kulcsok, akkor az felér egy csodával" - írja a harmadik gyermekével várandós sztár.

Kulcsár Edina édesanyja

Kulcsár Edina a szépségét gyönyörű édesanyjától, a fotósként dolgozó Jakab Krisztinától örökölte, aki most lett ötvenéves. A külseje alapján a korát kevesen tippelnék meg jól, és az is meglepő, hogy hamarosan háromszoros nagymama lesz. 

Ezt is szeretjük