Kulcsár Edina hajszínt váltott: nagyon dögös az új külsővel

Kulcsár Edina új hajszíne a kommentelők szerint jó választás, nagyon dögös vele.

kulcsar-edina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina a hétvégén új hajszínnel lepte meg a követőit: a több mint 600 ezres követőtáborral rendelkező sztár az Instagram-oldalán mutatta meg az eredményt. 

Húszezernél is több lájkot kapott a posztra, és a hozzászólók szinte mind dicsérték a változást, szerintük a kétgyerekes anyának jól áll a vöröses árnyalat. 

Kulcsár Edina haja

A 31 éves sztár számára a 2022-es év számos változást hozott: januárban bejelentette, hogy gyermekei apjával, Csutival válnak, pár nappal később pedig azt, hogy új párja van a rapper G.w.M. személyében. Először márciusban, az új Batman-film premierjén jelentek meg együtt. 

Most egy újabb változás az új hajszín: „Új haj, új élet. Tartja a mondás!” - írta az egyik kommentelő. Kulcsár Edina a fotón vöröses árnyalatú tincsekkel látható. A hozzászólók döntő többsége szerint gyönyörű, jól áll neki a rezes vörös, nagyon dögös vele. 

"Dögös! Nagyon jól áll neked kedves!"

"Ez a stílus nagyon illik hozzad, szerintem nagyon jó választás." 

"Úgy gondolom, hogy a stílus és a szín briliáns. És valóban kihozza a természetes énedet."

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Persze voltak olyan kommentelők is, aki úgy vélték, jobb volt a barna, és Kulcsár Edinához az a hajszín passzolt leginkább, amivel a szépségkirálynővé választásakor megismertük. A Miss World Hungary címet 2014-ben nyerte el.

kulcsar-edina-miss-world-hungary
Fotó: MTI/Illyés Tibor

 "Neked az a hajszín állt jól, ami akkor volt, amikor szépségkirálynő voltál. Még írtam is neked mivel fested, mert annyira gyönyörű volt az a szín. Persze ez megint egy szubjektív vélemény. A lényeg, hogy neked tetszik, és jól érzed magad."

"A barna sokkal jobban áll a szemedhez és az arcodhoz."

Pataki Zita új frizurája

Pataki Zita egy teljesen új frizurát kért a fodrásztól: kurtítottak a vállig érő tincsein, és fokozatosra vágták azokat, valamint frufrut is kapott a hajszobrásztól. Az eredményt az Instagram-oldalán mutatta meg. Az új fazonnal teljesen másképp néz ki, mint ahogy eddig megszoktuk.

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük