Hódi Pamela új külsőre váltott: sok rajongója fel sem ismerte friss fotóján
Hódi Pamela nagyon meglepte fotójával és új hajszínével a rajongóit, de jó értelemben.

hodi-pamela-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela 2021 májusában másodszorra is édesanya lett, ekkor született meg kisebbik lánya, aki a különleges Evolet nevet kapta. A baba világrajövetele után természetesen elsődlegesen az anyaságra koncentrált, most azonban, hogy a kislány már egy picit nagyobb, végre jut ideje magára.

Az utóbbi időben mindent megtett annak érdekében, hogy megújulhasson, és minden eddiginél dögösebben térhessen vissza.

Hódi Pamela új haja

Hódi Pamela Instagram-oldalán gyakran posztol magáról és a mindennapjairól több mint 600 ezres követőtáborának, így tett április elején is. A szelfi azonban nagyon meglepte a rajongókat, sokan rá sem ismertek a hírességre. 

Hódi Pamela hosszú ideig szőke hajjal hódított.
Hódi Pamela hosszú ideig szőke hajjal hódított.
Fotó: Life TV/Frizbi

Ennek valószínűleg az volt az oka, hogy nem is olyan régen még a mostaninál sokkal szőkébb, összefogott hajjal és smink nélkül lehetett látni, ezúttal azonban hosszú, kiengedett barna hajjal, erős sminkben mutatta meg magát. A kommentelők egy része azt írta, mintha nem is ő lenne, míg mások azt hangsúlyozták, hogy sokkal jobban állnak neki a barna tincsek, mint a szőke. 

“Nem jöttem volna rá, hogy ez te vagy!” - ámuldozott egy követője. 

"Sokkal jobb ez a hajszín, annyira komolyabb vagy így, és csoda gyönyörű!" 

"Azt a mindenit! Nem ismertelek meg először barna hajjal. Nagyon jól áll, és hozza ez a smink… tökéletes!" 

“Annyira látszik, hogy kiegyensúlyozott, boldog, felszabadult, tele öröm, boldogsággal vagy feltöltve! Elképesztően gyönyörű és csinos nő vagy, Pamela!”  

Hódi Pamelának nincs könnyű dolga két gyerekkel, de férje, Tóth Bence mindenben segíti és támogatja. Erről az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt, ahová online jelentkezett be. 

- Nagyon nehéz. Több okból is. Evoletnek teljesen más jó, mint mondjuk már Natinak. Nyilván Natinál más szempontból is nehéz a tervezés, egyéb okok miatt. Nehéz, de én nagyon tervezős vagyok, és nagyon szeretem előre lefixálni a dolgokat, másképp ez nem tud működni sajnos. De ez a mindennapokban is így van. 

Hódi Pamela 2022 tavaszán már megmutatta a Reggeliben új, sötétebb haját.
Hódi Pamela 2022 tavaszán már megmutatta a Reggeliben új, sötétebb haját.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Hódi Pamela nem hagyott fel teljesen az influenszerkedéssel a baba érkezésekor, de azért sokkal kevesebb ideje jutott tartalomgyártásra. Azt tervezi, a jövőben ismét aktívabb lesz, de először magával szeretne újra elégedett lenni. 

Pataki Zita új frizurája

Az RTL Klub időjósa a tavaszi megújulás jegyében teljesen új frizurát kért a fodrászszalonban: kurtítottak a vállig érő tincsein, és fokozatosra vágták azokat, valamint frufrut is kapott a hajszobrásztól. Az új fazonnal teljesen másképp néz ki, mint ahogy eddig megszoktuk.

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük