Kulcsár Edina és G.w.M. kislánya imádni való baba: „Olyan szép, hogy végem van!”

Kulcsár Edina és G.w.M. gyermeke 2023. május 11-én született. Amara lassacskán egy hónapos lesz.

kulcsárék-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és G.w.M. életében örökre különleges dátum lesz a május 11-e, hiszen ezen a napon született meg kislányuk. 

A kicsiről apukája posztolta ki az első babafotót. Lassan egy hónap elteltével szintén a rapper mesélt arról, milyen baba Amara.

Kulcsár Edina és G.w.M. kislánya

Elárulta, szerinte a legcsodálatosabb érzés a világon szülővé válni: elmondhatatlanul boldog, hogy ezt harmadjára élhette át. 

- Amarám nagyon jó baba. És olyan szép, hogy végem van! Nem tudok vele betelni, és a család sem. Igazi áldás, ő a mi kis angyalkánk - ecsetelte a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A gyerkőc megkönnyíti szülei dolgát, ugyanis nagyon jó alvó, így amikor édesapja egy koncert után hajnalban ér haza, akkor is tud pihenni.

- Velem alszik, és ameddig én alszom, addig ő is pihen. A nagylányomnál is jó apuka voltam, és a fiamnál is jól belejöttem a kisbaba körüli teendőkbe, most pedig már minden rutinból jön. Ha bármit csinálni kell vele, ösztönből megy. Szerintem rejtett képességem, hogy egyben anyuka is vagyok, ha kell.

Kulcsár Edinának és G.w.M.-nek már van két-két gyermeke előző kapcsolataikból: előbbinek egy fia, az ötéves Medox és egy lánya, a háromesztendős Nina született. Férjének is egy lánya és egy fia van, de Márk és Melani esetében fordított a sorrend, lánya az idősebb. 

Nézd meg Kulcsár Edina édesanyját!

A külseje alapján Krisztina korát kevesen tippelnék meg jól, és az is meglepő, hogy háromszoros nagymama. 

Ezt is szeretjük