Kulcsár Edina a gyerekeik miatt akadt ki Csutira: szerinte árt nekik ezzel a viselkedéssel
Kulcsár Edina szerint Csuti nem tartja magát ahhoz a megállapodáshoz, amit a gyerekeik érdekében hoztak a különválás elején.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti január 15-én jelentették be, hogy nem tudták megmenteni a házasságukat, ezért a válás mellett döntöttek. Három nappal később az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán elárulta, időközben szerelembe esett, és a közösségi oldalán meg is mutatta új párját, G.w.M-et, aki szintén az év elején jelentette be, hogy két gyermeke anyjával már nem alkotnak egy párt. 

Azóta Kulcsár Edina és Csuti is többször megszólalt, és hangsúlyozták, két gyermekük, a 2018 szeptemberében született Medox és a 2020 áprilisában világra jött Nina számukra a legfontosabb, mindenben az ő érdekeiket nézik. A kétgyerekes anya nemrég épp a gyermekeik miatt akadt ki Csutira. 

Kulcsár Edina a gyerekek miatt akadt ki Csutira  

A sztárpár arról már korábban döntött, csemetéiket nem mutogatják a közösségi oldalaikon, magazinokban is csak ritkán vállaltak közös fotózást velük. Kulcsár Edina a Blikknek azt nyilatkozta, a különválás elején megbeszélték, hogy ebben az érzékeny időszakban nem posztolnak a gyermekeikről, amit ő be is tart, Csuti viszont nem mindig. Emiatt ő kényszerül magyarázkodni a követőik előtt, ez pedig idegőrlő. 

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti 2019 novemberében.
Kulcsár Edina és Szabó András Csuti 2019 novemberében.
Fotó: Profimedia

Szerinte ez a valóság torzítása. Ő nem tesz ki Insta-storykat a gyerekekről, pedig a nap nagy részében velük van, a legtöbb munkáját le is mondta, hogy ebben a nehéz időszakban velük lehessen. 

- A napokat felosztottuk egymás között, amikor este hazaér, és az ő napja van, akkor én elmegyek otthonról. Tisztában vagyok vele, hogy most Csuti van az áldozatszerepben, de nem szép dolog erre ráerősíteni a közösségi médiában.

Ezzel nem csak nekem, a gyerekeknek is árthat

- mondta a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 31 éves sztár szerint az is nehezíti az életüket, hogy a közös otthonukban egymást kerülgetik, mert ez az állapot senkinek nem jó. Bár nem a gyermekeik előtt, de vannak konfliktusaik. 

kulcsar-edina
Fotó: Profimedia

- Fontos számomra, hogy Csuti is boldog legyen. Nem egészséges a mostani állapot, amit ő is belátott, ezért szeretném, ha elköltözne. Az én ötletem volt, hogy legyenek közös programok a gyerekekkel, de erre ő nem áll készen. (…)  Most azt tervezem, hogy a gyerekkel hétfő este átmegyünk a mamához, és ott alszunk.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Sokan meglepődtek, hogy a 2019-es Ázsia Expressz nyertes párosa, Horváth Gréta és Meggyes Dávid két év házasság után külön utakon folytatják tovább. A sztáranyuka ezt január 7-én jelentette be, pár nappal később pedig felröppentek a pletykák, hogy a férfi új szerelme a Dancing with the Stars című műsorból ismert táncművész, Stana Alexandra. A táncos január végén szólalt meg új kapcsolatáról. 

Ezt is szeretjük