Az ismert magyar író 40 évvel fiatalabb nőt szeret - Először mutatkozott vele
Kukorelly Endre és szerelme két és fél éve vannak együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kukorelly Endre, József Attila-díjas író és költő áprilisban lesz 68 éves. Az elismert művész eddig sosem nősült meg, és gyermeke sem született. Ám még nem mondott le teljesen a családalapításról, negyven évvel fiatalabb barátnőjével hosszú távra tud tervezni - mesélte a Best magazinnak.

Kukorelly Endre először mutatta meg párját

Az író elmondta, mindig is szerette a nőket, volt is olyan párja, aki miatt feladta volna a függetlenségét, ám nem nősült meg végül. Fiatalon éretlennek érezte magát a házassághoz. Most már bánja, hogy nem születtek gyermekei, de akkoriban inkább a karriert választotta a családalapítás helyett. Ennek ellenére úgy érzi, talán még nem késő, hogy belevágjon a babaprojektbe.

- Két és fél éve tart a kapcsolatom a barátnőmmel, negyven év a korkülönbség, és talán még nem késtem le arról, hogy gyerekem szülessen - magyarázta a lapnak Kukorelly.

A magazin a közösségi oldalára még egy közös képet is kitett az íróról és jóval fiatalabb kedveséről. Ez volt az első alkalom, hogy megmutatta párját, akivel egyébként nem mindennapi módon ismerkedett meg.

- Öt évvel ezelőtt csináltam a "Cigányok és gádzsók rendbe hoznak egy cigányfalut" nevű Facebook-csoportot: álljunk össze, és próbáljunk segíteni egy telep rendbe hozásában. Nyári iskola, házak tatarozása, foci-buli-barátkozás, ilyesmi. Ehhez csatlakozott a barátnőm, így ismerkedtünk meg - emlékezett vissza a találkozásukra. 

Ezt is szeretjük