Krizsó Szilvia akkor kezd tetszeni magának, amikor mások aggódnak, mennyire lefogyott
Krizsó Szilvia meglepő őszinteséggel vallott arról, hogyan vélekedik alakjáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Krizsó Szilvia 28 évesen döntött a karrierváltás mellett, banki tisztviselőből lett riporter a Magyar Televíziónál. 2013-ig találkozhattak vele a nézők a csatorna különböző politikai, bűnügyi és gazdasági témájú műsoraiban. 

Ezután könnyedebb műfajokban is kipróbálta magát, az ATV-n saját nevével fémjelzett talkshow-t vezetett, jelenleg pedig a YouTube-ra és a Facebookra gyárt tartalmakat. A köztudatban mégis a határozott, komoly énje maradt meg. 

Krizsó Szilvia nem látja magát vékonynak

Saját bevallása szerint nézői szemében sosem a külsején volt a hangsúly. Ő sem tartja fontosnak, hogy órákig sminkeljen, vagy különböző kencékkel kenegesse az arcát, teljesen festetlenül is gond nélkül kamera elé áll. A testével azonban sokkal szigorúbb.

krizsó-szilvia-liluland
Fotó: YouTube/Liluland

Bár a 47 éves sztár pályája eleje óta bomba formában van, ő mégsem elégedett azzal, amit a tükörben lát. Lilu műsorában, a  Lilulandben meglepő őszinteséggel beszélt a témáról.

- Nincs az egészségesnél nagyobb hiúságom, a testemmel vagyok úgy, hogy állandóan edzem, mégsem vagyok elégedett soha semmivel. Amikor mások már aggódnak, hogy mennyire lefogytam, én akkor kezdek igazán tetszeni magamnak - vallotta be.

Lilu is elképedt a műsorvezető alakján. Elárulta, ahogy besétált a stúdióba, egyből feltűnt neki, hogy mennyire vékony. Krizsó Szilvia azonban alig veszi észre magán a fogyást. Hiába intik óva barátnői is, hogy túlzásba viszi a diétát, mégsem látja elég vékonynak magát.

Bay Éva fürdőruhában

Bay Éva bomba formában van, rengeteg bókot zsebel be. Mióta a Magyar Televízió egykori bemondónője 18 kilótól szabadult meg egy gyógynövénykeveréknek hála, nem csak férje, Marczali László, akivel 37 éve élnek boldog házasságban, halmozza el bókokkal, rengeteg új és régi rajongó is dicséri, milyen jól néz ki.

Ezt is szeretjük