A Sztárban sztár leszek! nádszálvékony versenyzőjét súlya miatt bántották az iskolában: Krizsán Lili szomorú története

Krizsán Lilit a tinédzserévei során nem kímélték az osztálytársai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. szeptember 4-én indult el a TV2-n a Sztárban sztár leszek! második évada. A válogatók és középdöntő után 12 tehetség maradt, akiknek a mesterek lehetőséget biztosítottak arra, hogy megmutassák magukat az élő show-kban.

Az idei mezőny tele van színes egyéniségekkel, ott van például a Köllő Babett csapatát erősítő Krizsán Lili, akit sokan a tehetségkutató nagy esélyesének tartják. A 21 éves énekesnő már az első színpadra lépésekor levette a lábáról az ítészeket, az első élő adásban pedig az ő produkcióján veszekedtek a legtöbbet.

Krizsán Lilit bántották az osztálytársai

Tóth Andi Néztek című slágerét adta elő, a zsűri tagjai, Majka, Tóth Gabi és Pápai Joci pedig nem tudtak megegyezni abban, sikerült-e tökéletesen hoznia az eredeti előadó laza, flegma stílusát. Végül 24 pontot adtak a produkcióra, ami a nézői szavazatokkal kiegészülve elégnek bizonyult a továbbjutáshoz.

Krizsán Lili Tóth Andiként az első élő show-ban.
Krizsán Lili Tóth Andiként az első élő show-ban.
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

A siófoki lányt rögös út vezette el odáig, hogy jelentkezzen a produkcióba. A közönség nádszálkarcsú előadóként ismerte meg, az iskolában pont túlsúlya miatt bántották az osztálytársai.

- Egy kicsit molettebb lány voltam, nem voltam topmodellalkat, és sokszor kaptam emiatt bántást. Mára ezt már megpróbálom elengedni - mesélte a Tények Pluszban.

krizsán lili 2
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

Nem ez volt az egyetlen nehézség, amivel nagyon fiatalon kellett megbirkóznia. 15 éves korában döntötte el, hogy a zenével szeretne foglalkozni, ám szülei nem támogatták a pályán, féltették a zenészélettől. Egyedül néhai nagyanyja állt mellé.

- A zenében leginkább a nagymamám támogatott, ő volt az, aki mindennap ott volt mellettem, akire számíthattam ebben az egészben. Ő volt az én támaszom. Amióta ő nincs, azóta ez egy kicsit nehézkesebb, viszont próbálok úgy gondolni rá, hogy fentről mindig velem van. 

Pápai Joci felesége bikiniben

Pápai Joci és Anita másfél év után, 2004-ben kötötte össze az életét, azóta kétgyermekes szülők lettek: Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született. Képeken mutatjuk, milyen bombázó a sztáranyuka.

Ezt is szeretjük