Elköltözött feleségétől és 4 gyerekétől a Kowalszky meg a Vega frontembere: egy fiatalabb nőt választott

A Kowalszky meg a Vega frontembere, Balázs „Kowalszky” Gyula házassága hullámvölgybe került, az énekes elköltözött otthonról.

kowalsky-meg-a-vega-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kowalszky meg a Vega frontembere, Balázs „Kowalszky” Gyula szép családi életéről nemrég még büszkén nyilatkozott, ám most kiderült, házassága komoly hullámvölgybe került - tudta meg a Bors

Feleségét 2001 óta ismeri, 2003-ban házasodtak össze, majd hamarosan gyermekeik is születtek. Egy 16, egy 12 és egy kilencéves fiút, valamint egy hatéves kislányt nevelnek.  

A Kowalszky meg a Vega frontembere elköltözött otthonról

- Elismerem: problémáink vannak, és nem állhatunk sokszor a dolgok útjába, de részletkérdés, hogy van-e harmadik fél - mondta a napilapnak szűkszavúan a zenész, aki a gyermekeire való tekintettel bővebben nem kívánt nyilatkozni.  

A rockzenész felesége is megerősítette, hogy komoly problémáik vannak, és férje el is költözött a közös otthonukból. Azt sem titkolta, hogy Kowának új párja van, aki jóval fiatalabb nála. 

- Egy 25 éves, kétgyerekes lányt választott helyettem. Szomorú ez a történet.

A cikk az ajánló után folytatódik

A négygyerekes édesanya szerint az énekes egyáltalán nem számol a következményekkel, nem gondolkozik racionálisan.

- Nagyon el vagyok keseredve, mert a semmiből építettük fel ezt a csodát! (…) Nagyon el vagyok keseredve, de Kowa valahol még mindig az életem része, nem akarom bántani sem - vallotta be.

Magyar sztárok, akik szakítottak, majd újra összejöttek

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi 2011-ben találtak egymásra, azonban a 2019-es eljegyzésükig vezető út nem volt mentes a bukkanóktól. Többször találták magukat hullámvölgyben, sőt kétszer ki is mondták, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket. Néha megéri adni egy második esélyt a kapcsolatnak: olyan magyar sztárpárokat mutatunk, akik a szakítás után visszataláltak egymáshoz.

Cover-fotó: YouTube/Sztárportré

Ezt is szeretjük