Kovács Ági babapocakja már ilyen szépen gömbölyödik: az úszónő második gyermekével várandós

Kovács Ági július elején jelentette be második várandósságát. Két hónap elteltével sokat nőtt a pocakja.

kovács-ági-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovács Ági friss, babapocakos fotót posztolt két hónappal azután, hogy a közösségi médiában bejelentette, második gyermekét hordja a szíve alatt.

A július 6-án közzétett posztjában azt írta, eddig sem beszélt a magánéletéről, és ezután sem tervezi, de ezt az örömteli hírt meg kellett hogy ossza a rajongóival. Azt is elárulta, 11 évvel első gyermeke, Dominik születése után ismét kisfiúval várandós. 

Kovács Ági babapocakja

Szeptember 14-én újra hallhattunk felőle, a Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sport és Innováció Konferenciájáról jelentkezett be egy új fotóval. Szürke, testhezálló ruhát viselt, amelyben jól kivehető, milyen szépen gömbölyödik a pocakja.

Az Instagram-oldalán egy kommentelő annyit írt a felvételhez: "csoda”. A Facebookon sorra érkeztek a gratulációk, amelyek többségében megjegyezték, milyen csinos kismama az olimpikon.

"Nagyon csinos és szép kismama vagy!"

"Gyönyörű kismama vagy, Ági!"

Dukai Regina terhes

Dukai Regina az Instagramon egy gyönyörű fotóval osztotta meg követőivel, hogy babát vár. A képen egy fekete, testhezálló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját, és csak úgy sugárzik a boldogság a kismamáról.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük