Kovács Ági babapocakja már ilyen szépen gömbölyödik: az úszónő második gyermekével várandós
Kovács Ági július elején jelentette be második várandósságát. Két hónap elteltével sokat nőtt a pocakja.

kovács-ági-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Ági friss, babapocakos fotót posztolt két hónappal azután, hogy a közösségi médiában bejelentette, második gyermekét hordja a szíve alatt.

A július 6-án közzétett posztjában azt írta, eddig sem beszélt a magánéletéről, és ezután sem tervezi, de ezt az örömteli hírt meg kellett hogy ossza a rajongóival. Azt is elárulta, 11 évvel első gyermeke, Dominik születése után ismét kisfiúval várandós. 

Kovács Ági babapocakja

Szeptember 14-én újra hallhattunk felőle, a Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sport és Innováció Konferenciájáról jelentkezett be egy új fotóval. Szürke, testhezálló ruhát viselt, amelyben jól kivehető, milyen szépen gömbölyödik a pocakja.

Az Instagram-oldalán egy kommentelő annyit írt a felvételhez: "csoda”. A Facebookon sorra érkeztek a gratulációk, amelyek többségében megjegyezték, milyen csinos kismama az olimpikon.

"Nagyon csinos és szép kismama vagy!"

"Gyönyörű kismama vagy, Ági!"

Dukai Regina terhes

Dukai Regina az Instagramon egy gyönyörű fotóval osztotta meg követőivel, hogy babát vár. A képen egy fekete, testhezálló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját, és csak úgy sugárzik a boldogság a kismamáról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük