Kósa L. Adolf sztártévésből lett üzletember: többmilliárdos bizniszt csinált

Kósa L. Adolf jól menő üzletét Amerikára is kiterjesztené, azt tervezi, családjával a tengerentúlra költözik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kósa L. Adolf reklámhangként kezdte pályafutását a rádióban, majd a műsorvezetőt hamarosan a televíziós műsorkészítők is felfedezték. Ámor földi helytartója - így nevezték a ’90-es években, amikor a Szerelem első látásra című társkereső vetélkedőt vezette. 

Ezt követően a Ki vagyok én? illetve az Álompár című műsorok házigazdája volt, de az ezredforduló utáni években eltűnt a képernyőről, és az üzleti világban  kezdett el karriert építeni. 

Kósa L. Adolf mivel foglalkozik

Fonyó Barbarától két fia született, a színésznő-operetténekesnővel elváltak. 2012-ben nősült újra, párja, Rita is két gyermeket hozott a házasságba, majd 2013-ban megszületett közös gyermekük, Nimród. A tévézés után hálózatépítéssel kezdett el foglalkozni, de rendezvényszervezéssel is foglalkozott, és ügyvédi irodát is vezetett. 

kosa-l-adolf
Fotó: TV2

Kósa L. Adolf mára sikeres cégtulajdonos. A Blikknek azt mesélte, hogy egy vegytiszta vegán termékeket forgalmazó cég egyik tulajdonosa, vállalatát a tengerentúlon is szeretné bevezetni, ezért azt tervezi, a családjával az Amerikai Egyesült Államokba költözik. 

- Körülbelül másfél év a honosítás, majd újabb három-hat hónap az állampolgárság. Persze, mivel a család egy része Magyarországon él, rendszeresen látogatunk majd haza, és ők is jönnek majd hozzánk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Tavaly olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint már 48 évesen nyugdíjba vonult, de valójában nem dőlt hátra, mindössze arról van szó, hogy jól működő rendszert épített fel, illetve maga osztja be az idejét, sok ideje van a családjára.  

Azt nem árulta el, hogy 22 év hálózati munkával pontosan mennyi pénzt keresett, de azt igen, hogy milliárdos bizniszről van szó. 

- Nem a pénz motivál igazán, nem arról szól, hogy nekem mennyi legyen, hanem azoknak, akik velem együtt dolgoznak. Eddig öt-hat milliárd forintnyi pénzt kerestek meg együtt, most még ennyit fognak, csak sokkal gyorsabban. Hiszek abban is, hogy jobbá tesszük a világot mindezzel, vastagon beleértve azt is, hogy egészséges, jó termékeket forgalmazunk.

Tévétorna-ikrek egykor és ma

Fejes Erikát és Marát a nyolcvanas években a Magyar Televízióban a Tévétornának köszönhetően ismerte meg az ország. Az emberek a mai napig felismerik őket az utcán. 

Ezt is szeretjük