A magyar műsorvezető bevallotta hűtlenségét feleségének, miután szeretője zsarolni kezdte
Kordos Szabolcs Showbusiness, Hungary című új kötetében a hazai hírességek életébe és a szórakoztatóipar kulisszái mögé enged betekintést.

megcsalas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztársággal általában egy partikkal és rendezvényekkel, utazásokkal és luxussal teli életet társítunk, ám a hírnévnek vannak árnyoldalai is. Nemcsak néhány hollywoodi, hanem pár hazai híresség is megtapasztalta már, milyen, ha egy-egy rajongó átlépi azt a bizonyos határt, és túlzott érdeklődése zaklatásba csap át. 

Kordos Szabolcs Hungary-sorozatának új kötete, amely a Showbusiness, Hungary címet kapta, a hazai hírességek életébe és a szórakoztatóipar kulisszái mögé kalauzolja az olvasót. Egyik fejezete a Célkeresztben – hírességek és zaklatóik címet kapta. 

A magyar műsorvezetőt alkalmi szeretője zsarolta

A név nélkül leírt esetek között találunk olyanokat, amiknél a zaklató egy olyan rajongó, akihez a sztárnak semmi köze, de olyan is, aminél egy félrelépés okozott akkora bajt, amilyenre a fiatal műsorvezető álmában sem gondolt volna.   

"A férfit szeretik a nők, és ő maga sem veti meg a kalandokat, ám az egyik alkalmi kapcsolata több bonyodalmat vitt az életébe, mint élvezetet. A „szerető” egy idő után átment zsarolóba, először azzal fenyegetőzött, hogy mindent elmond a híresség feleségének, képekkel, üzenetekkel illusztrálva a történetét, később pedig már a sajtót emlegette. Cserébe szerelmet kért, majd amikor rájött, hogy azt nem kap, már beérte volna pénzzel is."

showbusiness-hungary

A nő folyamatosan telefonált, írt, kinyomozta a sztár feleségének a számát is. Végül a műsorvezető nem látott más megoldást, mint hogy színt valljon a feleségének - bízva abban, hogy az asszony valóban jóban-rosszban a társa, megbocsát, és melléáll.  

"A híresség vett egy nagy levegőt, elmondta a nejének, hogy mi történt - az asszony minden bizonnyal sejtette, hogy élete párja nem a hűség szobra -, és innentől kezdve együtt vették fel a harcot a zsarolóval, aki ellen végül rendőrségi eljárás indult."

A cikk az ajánló után folytatódik

Ennél is félelmetesebb helyzetbe került az az A kategóriás hírességünk, akinek kis időre testőrt kellett fogadnia szintén ismert, állapotos felesége mellé, mert egy zaklató azzal fenyegetőzött, elrabolja születendő gyermeküket. A levelek és az üzenetek alapján nem tudhatták, meddig megy el a bomlott elméjű idegen. A testőr a szülészeten is őrizte a kismamát és a babát, majd miután hazatértek, a család egy biztonsági szolgálat munkáját vette igénybe.  

kordos-szabolcs
Fotó: Móricz-Sabján Simon

"Kevesen engedhetik meg maguknak az otthoni biztonsági őrt, pláne a huszonnégy órás testőrséget - egyetlen magyar hírességről sem tudok, aki hosszú távon ilyen méregdrága szolgáltatással élne -, és normális esetben nincs is szükség az állandó védelemre, azonban nyilvános eseményeken teljesen megszokott, hogy biztonsági csapat figyel a rendre és a sztárok épségére. Több esetben is előfordult, hogy az eligazításon a biztonságiak memorizálták azoknak a visszatérő zaklatóknak a fotóit, akiket mindenáron távol kell tartani egy-egy sztártól" - írja a kötetben Kordos Szabolcs. 

Kordos Szabolcs: Showbusiness, Hungary
21. Század Kiadó
3690 forint

Kordos Szabolcs Hungary-sorozata folytatódik. A legújabb kötet a hazai hírességek és a szórakoztatóipar kulisszatitkaiba kínál exkluzív betekintést. A Showbusiness, Hungary nem afféle könyvbe kötött sztármagazin; a szerző  pletykák helyett e nagyon is nyilvános, mégis titkokkal teli világ működését mutatja be azok elbeszélésein keresztül, akik apró fogaskerékként vagy éppen Magyarország legkeresettebb celebjeiként részei a gyakran szemfényvesztő hókuszpókusznak.

Kökény Aranka megbocsátotta férje hűtlenségét

Kökény Attila és felesége, Aranka több mint két évtizede szó szerint jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, áprilisban ünnepelték a 23. házassági évfordulójukat. Az asszony a családja miatt adta fel azt az álmát, hogy szakácsnő legyen, és az énekes hűtlenségét is megbocsátotta, de egyik döntést sem bánta meg.

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük