Meglepő, Korda György és Balázs Klári min veszik össze még mindig
Korda György részleteket árult el a Balázs Klárival való házasságáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korda György és Balázs Klári 1981-ben kötötték össze az életüket, így jövőre már a negyvenedik házassági évfordulójukat ünnepelhetik. A hazai sztárvilág egyik legösszetartóbb párosa, akik nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is partnerek. 

Amióta együtt zenélnek, népszerűségük csak nőtt, körbeturnézták az egész világot, napjainkban is rendszeresen koncerteznek. Az újságírók a mai napig sűrűn kérdezik őket hosszú és boldog házasságukkal kapcsolatban. 

Klárika nélkül nem tudja elképzelni az életét

A 81 éves énekes a Lokálnak mesélte el, hogy el sem tudná az életét képzelni Klárika és a közös fellépéseik nélkül. Bár vannak olyan párok, akiknek nem tesz jót, ha együtt dolgoznak, ám köztük ez sosem okozott feszültséget. Ám van egy meglepő dolog, ami miatt a mai napig képesek összekapni.

- Legfeljebb arról szoktunk vitatkozni, hogy milyen hangnemben kezdjük a dalt - mesélte a lapnak a sztár.

Elárulta azt is, hogy évekig együtt éltek az anyósával hármasban, de ez sem okozott sosem feszültséget közöttük.

- Nincsenek egymás felé elvárásaink, úgy fogadjuk el a másikat, ahogy van. Szerintem ezért is olyan békés és harmonikus a mi házasságunk, és tudunk negyven éve minden egyes fellépésen bizonyítani az idősebb és fiatalabb generációnak egyaránt - tette hozzá.

Az egyszer biztos, hogy Kordáék nagyon összeillenek. Mivel hisz a reinkarnációban, Balázs Klári ebből kiindulva úgy gondolja, hogy már ismerték egymást előző életükben is. Igaz, az első találkozásukkor kikosarazta az énekest, mivel nagy nőcsábásznak gondolta, végül az élet mégis úgy hozta, hogy egymásba szerettek, azóta pedig elválaszthatatlanok egymástól.

Balázs Klári  fiatalon 

Balázs Klári volt a '70-es és '80-as évek egyik legszebb énekesnője. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett fiatalon.

Ezt is szeretjük