Koós Réka színésznő felcsapott ingatlanosnak - Saját irodát nyit a barátnőjével
Koós Réka egy barátnőjével saját ingatlaniroda beindításán dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassan két éve, hogy Koós János színész, énekes 2019 márciusában örökre lehunyta a szemét, azóta az évtizedes barátok sem sokat hallottak a Koós családról. Dékány Sarolta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, megváltoztatta telefonszámát, és lánya, Koós Réka mellé költözött. 

Nemcsak a tavalyi év volt nagyon nehéz a család számára, a világjárvány az ideit sem könnyítette meg. Fokozottan odafigyeltek az egészségükre, kiemelten a december 8-án 72. születésnapját ünneplő Dékány Sarolta énekesnőére. 

Koós Réka ingatlanirodát nyit 

- Tahitótfaluból csak a legszükségesebb esetben megyek ki, ha valakivel összefutok az utcán, akkor minimum három méter távolságot tartok, persze csakis maszkban. Anyukám amúgy sem kívánkozik már a rivaldafénybe, de neki is sok mindenről le kell mondania. 

koos-reka-dekany-sarolta
Fotó: Schumy Csaba

- Minden szempontból biztonságosabbnak bizonyult az a döntés, hogy gyakorlatilag összeköltöztünk, így tudunk egymásra a legjobban vigyázni. Édesanyám itt lakik mellettünk, egy nagy telken áll a két ház. Nagyon féltem őt annak ellenére, hogy a magas vérnyomáson túl szerencsére makkegészséges, de édesapám után nem veszíthetem el őt is - mesélte Koós Réka. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 47 éves sztár az egészségtudatosságának is köszönheti, hogy évek óta nem volt beteg. A szülei gyerekkorában sem tömték gyógyszerekkel, a gyógynövények erejében és a megelőzésben hisz, így az édesanyja számára egy olyan speciális immunkúrát keresett, ami erősíti a szervezet védekező mechanizmusát. Végül egy gyógynövény-receptúrát, amit talált, az egész család használni kezdte. 

dekany-sarolta
Fotó: Schumy Csaba

Koós Réka színésznő, énekesnő sok kollégájához hasonlóan a világjárvány miatt átmenetileg elvesztette munkái nagy részét, mégsem panaszkodik, sőt új vállalkozásba kezdett.

- Ugyan nem úgy dolgozom, mint eddig, és hiányzik az éneklés, de évekkel ezelőtt elvégeztem egy ingatlanos tanfolyamot, és jelenleg egy barátnőmmel saját ingatlaniroda beindításán dolgozunk, jelenleg a honlapot készítem ehhez. Szinte mindent online intézek, hiszen hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem félek. Voltak komoly mélypontjaim is, de nem hagyom, hogy ez eluralkodjon rajtam. 

koos-reka
Fotó: Schumy Csaba

Az új vállalkozásával sok a munkája, két háztartásról gondoskodik, és 16 éves lányának, Rozinak is segít a tanulásban, mégsem panaszkodik. 

- A két háztartás, a hatalmas kert nagy igénybevétel, de míg rengetegen panaszkodnak, vonszolják magukat már délután is, és betegségből betegségbe esnek, addig nálunk a párom este kilenckor szól, hogy elég volt, hagyjak valamit másnapra is. Ez is bizonyíték arra, hogy természetes módszerekkel is fittek és egészségesek maradhatunk.

Koós Réka és párja, Bálint

A színésznő-énekesnő először 2019 májusában szerepelt együtt párjával. Akkor azt mesélték, öt éve vannak együtt, és két viharos év után össze is költöztek. Bálint egy castingügynökségnél dolgozik, reklámokhoz, magyar és külföldi játékfilmekhez válogat szereplőket, Koós Rékával is egy meghallgatáson ismerkedtek meg. 

Ezt is szeretjük