Kollányi Zsuzsi 3 gyerek és 3 év után válik: az énekesnő ezzel indokolta a döntést

Kollányi Zsuzsi az este a közösségi oldalán jelentette be, hogy férjével úgy döntöttek, elválnak.

kollanyi-zsuzsi-cover2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kollányi Zsuzsi a közösségi oldalán tudatta az este, hogy férjével közösen úgy döntöttek, elválnak. 

Az énekesnő bejelentése sokakat meglepett, ahogy pár órával korábban Peller Anna és Lukács Miki videója is, melyben tudatták, válnak

Kollányi Zsuzsi válik

Kollányi Zsuzsi annyit írt posztjában, hogy a férjével a jövőben nem házastársakként, hanem barátokként nevelik tovább gyermekeiket, és döntésüket sok dolog előzte meg. 

„Kedves Barátaim, Követőim!

Ezúton szeretném Veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb. Kérem a média munkatársait, hogy mind őt, mind engem hagyjanak békén ezzel kapcsolatban, nem szeretnénk róla a továbbiakban nyilatkozni. Felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnénk elrendezni a magunk és a gyermekeink életét. Köszönjük!” - olvasható posztjában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kollányi Zsuzsi és Attila az együtt töltött hat év alatt közösen építettek karriert is. Az énekesnő 2018 áprilisában árulta el, hogy A Nagy Duettben várandósan szerepel. Augusztusban lett anya, de csak októberben derült ki, hogy ikreknek adott életet, Bálint és Bence hét héttel korábban érkezett a vártnál. 

Kollányi Zsuzsi és Attila a 2018-as Fonogram-díj-kiosztón.
Kollányi Zsuzsi és Attila a 2018-as Fonogram-díj-kiosztón.
Fotó: Femina/Szabó Lolita

2020 júniusában már a hatodik hónapban járt, amikor a közösségi oldalán bejelentette, ismét várandós, az ikreknek kisöccsük lesz. Hét hónapos terhesen állt oltár elé, a kis Bogdán szeptember végén jött a világra.

Tudd meg, Peller Anna és Lukács Miki miért válik!

Peller Anna és Lukács Miki megdöbbentő bejelentést tett kedden délután a közösségi oldalukon: 13 és fél év házasság után válnak.

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük