Ő Kökény Attila felesége már 24 éve: Arankát a mai napig rózsacsokrokkal halmozza el
Kökény Attila és Aranka jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Az énekes ennyi év házasság után sem feledkezik meg a romantikus gesztusokról.

kökény-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attilát a Megasztár ötödik évadában ismerte meg az ország. Igaz, nem nyerte meg a tehetségkutatót, de ő lett 2010 legjobb férfihangja. A műsornak köszönhetően 180 fokos fordulatot vett az élete, egy csapásra híres előadó lett, akit lépten-nyomon felismernek az utcán.

Egyvalami azonban azóta is állandó az életében: felesége, Aranka a legnagyobb támasza. 24 éve házasok, és bár az ő kapcsolatukban is voltak hullámvölgyek, kitartottak egymás mellett, és megdolgoztak azért a harmóniáért, ami ma jellemzi őket.

Kökény Attila felesége, Aranka

Boldogságuk titka többek között az apró figyelmességekben rejlik. Az énekes arra törekszik, hogy valamilyen módon mindig tudassa párjával, érte dobog a szíve. A mai napig vörösrózsa-csokrokkal halmozza el, néha meglepi egy-egy romantikus wellnesshétvégével, sőt az ünnepekre is mindig emlékszik. Náluk a Valentin-napi virág sosem marad el. Hálát adnak azért, hogy vannak egymásnak, de nem tagadják, előfordul, hogy összevesznek.

- Mindennap megköszönöm az Istennek, hogy ő van. Nekem ez a legfontosabb. Butaságnak hangzik, de pár éve megtanultam, hogy amikor vitázunk - és össze tudunk veszni bármin - akkor is hálásnak kell lennünk, hogy egyáltalán van kivel veszekedni - magyarázta a sztárfeleség a Tények Pluszban.

Képes összeállításunkban mutatjuk azt a nőt, aki már 24 éve ott áll Kökény Attila oldalán, valamint azt is megnézheted, az énekes milyen romantikus gesztusokkal lepi meg Arankát.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár 2022

Ezt is szeretjük