Kocsis Tibor a 2011-es X-Faktor győztese volt - Az énekes most ebből él
Kocsis Tibor a világjárvánnyal járó korlátozások miatt új munka után nézett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Tibor számára a 2011-es X-Faktor hozta meg az országos hírnevet: az RTL Klub tehetségkutatójának második évadát Malek Miklós mentoráltjaként ő nyerte meg.

2011. december 19-én megjelent az első albuma, Az első X, ami a műsorban elhangzott első kilenc dalt és a győztes számot tartalmazta. A lemez dupla platinalemez lett, és hat hétig vezette a Mahasz-listát. Az első saját albumát a következő évben adta ki, amit 2014-ben és 2016-ban egy-egy újabb követett.

Kocsis Tibor munkája

Videóklipjei minden évben jelentek meg, 2020-ban Ha túl nagy a zaj címmel adott ki egyet, de az elmúlt év a világjárvány miatti korlátozásokkal előadóként őt is megviselte, hiszen nem koncertezhetett. 

- Lényegében tavaly március óta munka nélkül maradtunk, és mielőtt megkapnám, hogy dolgozhatnék úgy, mint minden „rendes ember”, tisztáznám, hogy dolgozom, és nem ülök otthon ölbe tett kézzel, nem várok a sült galambra vagy a támogatásra - mesélte a Ripostnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Bevétel híján nem szerette volna felélni a megtakarításait, ezért részmunkaidőben dolgozik egy cégnél marketingesként. 

- Ez nekem keresetkiegészítésként tökéletes. Az, hogy megmarad-e a jövőben is, azt egyelőre nem tudom. De nagyon jól érzem magam, és élvezem is az új munkát. Az igazság azonban az, hogy én a színpadon vagyok otthon. A szórakoztatás az életem. Iszonyúan hiányzik már, hogy találkozhassak a közönségemmel.

Kocsis Tibor Gubik Petrával, aki 2011-ben és 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba, illetve Kocsis Dénes színész-énekessel a Reggeliben.
Kocsis Tibor Gubik Petrával, aki 2011-ben és 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba, illetve Kocsis Dénes színész-énekessel a Reggeliben.
Fotó: Facebook/Kocsis Tibor

Az RTL Klub Reggeli című műsorában azt is elárulta, hogy zenészként sem tétlenkedett az elmúlt hónapokban. 

2011 decemberében az X-Faktor második évadának döntőjében.
2011 decemberében az X-Faktor második évadának döntőjében.
Fotó: RTL Klub

- Iszonyúan optimista vagyok, és nagyon remélem, hogy ez az évünk rendeződik előbb-utóbb, és visszakerülünk a rendes vágányra. Időközben készítettem pár dalt, azok meg fognak jelenni szép apránként. Most is dalszövegeken dolgozom, az autóban egész reggel sorokat szőttem egymásba - árulta el a 39 éves sztár a műsorban. 

Az x-faktoros Danics Dóra ennyit változott

A műsor óta eltelt hét évben rengeteget változott a stílusa, nem csak a zenében próbált ki több műfajt, megjelenésében is kísérletezett. Rövid, göndör frizuráját hosszúra váltotta, és hajszíne is világosabb lett.  

Ezt is szeretjük