Kocsis Tibor gyerekként 100 kilónál is több volt: 40 évesen igazi izompacsirta

Kocsis Tibor izmos külsejét elnézve nehéz elhinni, hogy valaha küzdött a súlyával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2011-ben az X-Faktor második évadának válogatója során Kocsis Tibor elkápráztatta a közönséget és a mentorokat Robbie Williams I Will Talk And Hollywood Will Listen című balladájának eléneklésével. Nem volt kérdés, négy igennel jutott tovább, és meg sem állt a tehetségkutató döntőjéig, amelyben a nézők őt szavazták meg a széria győztesének. 

A negyvenéves énekesről sokan nem tudják, hogy nem ez volt az első produkció, amelyben szerepelt. A Megasztár első évadának élő show-járól egy hajszállal csúszott le, a 2007-es Csillag Születikben pedig az ötödik helyig jutott. 

Kocsis Tibor duci gyerekből lett izompacsirta énekes

Tévés szereplései előtti életéről még kevesebbet hallhattunk. Mai szemmel nehéz elhinni, de gyerekként súlyproblémákkal küzdött. Előfordult, hogy a mérleg 100 kilónál is többet mutatott alatta.

- Fiatalabb koromban volt egy elég komoly túlsúlyom, 100 kiló fölött állt meg a mérleg nyelve. Akkor nem ettem jól, mindenféléket ettem. Szeretek enni a mai napig, és akkor is nagyon szerettem - árulta el a Fókusznak 2021 szeptemberében.

Bár akkor nem mindig tudott nemet mondani a finom falatoknak, idővel rájött, hogyan lehet megtalálni a tökéletes egyensúlyt. Nem mond le a kedvenceiről, de a folyamatos habzsolást sem engedi meg magának. A kiegyensúlyozott diétának és a kemény edzésnek hála ma igazi izompacsirtaként lép színpadra a fellépéseken.

- Soha nem akartam testépítő lenni vagy fitneszpéldakép lenni. Ezt az egészet magamért csinálom, hogy jól érezzem magamat a bőrömben, és azt hozzam ki magamból, amit a lehetőségek adnak. Ebbe belefér az is, hogy nem tartok be minden szabályt.

Malek Miklós így néz ki most

A 46 éves zenei szakember az X-Faktor 10. évada kapcsán mutatta meg magát. Így néz ki most az egykori mentor.

Ezt is szeretjük