Kocsis Tibor másfél éve vallotta be, hogy egy férfi a szerelme: csak ezt sajnálja azóta

Kocsis Tibor másfél évvel ezelőtt vállalta fel, hogy a saját neméhez vonzódik. Így él azóta.

kocsis-tibor-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kocsis Tibor 2021 októberében vállalta fel másságát, és elárulta, hogy évek óta egy férfival él.

Negyvenévesen, tíz évvel a 2011-es X-Faktorban aratott győzelme után már nem akart tovább várni, az Elviszlek magammal című műsorban elérkezettnek érezte az időt a coming outhoz.

Kocsis Tibor a coming out után

Már másfél év telt el azóta, hogy Kocsis Tibor nyíltan beszélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik. Most Liptai Claudia Nő a tét című műsorában azt mondta, nem bánta meg, hogy a nyilvánosság elé állt, a bátorságáért sok pozitív visszajelzést kapott. 

kocsis-tibor-parja
Fotó: Profimedia

- Egy ötéves kapcsolatban élek, másfél éve coming outoltam. Tartottam a visszajelzésektől, de nagyon sok pozitív, támogató üzenetet kaptam. Előtte csak a saját közegem, a családom tudott róla, de ebből a szempontból is nagyon szerencsés vagyok, mert ők is mindig támogattak - mondta az énekes, aki később nem csak ilyen jellegű üzeneteket kapott.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Később, mikor kiraktam a párommal egy fotót az évfordulónk kapcsán, ahol csak ültünk az étteremben, semmilyen intimitás nem volt a képen, akkor már jöttek olyan kommentek, hogy oké, elfogadtuk, de most már ne beszélj többet róla. Toleránsak vagyunk, de elég volt. Szerintem az emberek félnek ettől - mint minden olyan témától, amit nem ismernek -, ez vékony jég, ezért tartanak tőle. 

A tolerancia témakörét feszegető epizódban Kocsis Tibor arról is beszélt, úgy érzi, kár, hogy nem előbb lépett a nyilvánosság elé.

- Jó lett volna, ha sokkal előbb elmondom, és nem lett volna az elhallgatás. Ez csak falat húz az emberek közé a kommunikációban, és rengeteg energiát vesz el. Sajnálom, hogy későn léptem meg a dolgot, de valamiért ekkor jött el az én időm - árulta el a 95.8 Sláger FM műsorában.

Nézz be Kocsis Tibor otthonába!

Az énekes és Laci Zuglóban vásárolták meg első közös lakásukat. Mindent saját kezűleg csináltak. A végeredmény magazinba illő lett: az a benyomásunk támad, mintha egy exkluzív hotelben járnánk.

Ezt is szeretjük