A TV2 műsorvezetője bevallottan plasztikáztatta az arcát: jól látható az eredmény

Magyar férfi sztárok, akik nyíltan vállalják, hogy plasztikáztattak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma már a férfiak is egyre gyakrabban vállalják fel, ha szépészeti beavatkozáson esnek át. A TV2 egyik legnépszerűbb arca, Till Attila először 2015-ben beszélt arról, hogy műsorvezetőként a forgatásokon gyakran küzdött a szem alatti táskáival.

Sokféle trükköt bevetett, de hosszútávon ezek nem jelentettek megoldást, így úgy döntött, plasztikai sebészhez fordul, és olyan eljárást választ, ami fájdalommentes, gyors, és mindenekelőtt látványos eredményt biztosít.

Férfi sztárok és a plasztika

A műsorvezető a szeme alatti sötét, nagy táskák, illetve a szája körüli barázdák miatt végeztet rendszeres szépészeti beavatkozásokat, ilyenkor azokat egy tompa végű kanül segítségével hialuronsavval és radiesse-szel töltik fel. A szúrásokat háromhavonta újra meg kell ismételni a műsorvezetőn, ugyanis az anyag ennyi idő alatt szívódik fel.

Tilla az arany középút híve, 2017-ben, a Micsoda Nők! című műsor vendégeként elárulta, nem ellenzi a plasztikát, mi több, a botoxtól sem zárkózik el, azonban szerinte mértékletesen kell bánni a beavatkozásokkal, a természetes és a nagyon megcsinált között kell mozogni.

Nem Till Attila az egyedüli hazai férfi sztár, aki szépészeti beavatkozáson vett részt. Képes összeállításunkban megnézheted a többieket is!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2

Nézd meg, hogy festett az X-Faktor mentora a plasztikázás előtt!

Herceg Erikát a 2022-es X-Faktor új női mentoraként tavaly tavasszal ismerte meg az ország. Tinikori fotóin rá sem ismerni, fiatalon többek között a hajszíne sem volt szőke.

Herceg Erika a plasztikai műtétek előtt: rá sem ismerni az X-Faktor mentorára

Herceg Erika a plasztikai műtétek és a fogyása előtt nagyon másképp nézett ki, mint ahogy ismertté vált.

Elolvasom
Ezt is szeretjük