Kóbor János 16 éves lánya gyönyörű színésznő lett: Léna ebbena musicalben kapott főszerepet

Kóbor János lányáról régóta tudjuk, hogy vérében van a tánc és az ének, ezúttal a színészi vénáját is megcsillogtathatja.

kóbor-jános-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A néhai Kóbor János egy interjújában azzal viccelődött, szerinte lányát majd le sem lehet lökdösni a színpadról. Megjósolta a jövőt: Léna a táncban, a zenében és immár a színházi világban is bontogatja a szárnyait.

Kóbor Léna tudja, édesapja, aki 2021. december 6-án hunyt el, most biztosan végtelenül büszke lenne rá, ugyanis nem akármilyen darabban kapott főszerepet.

Kóbor Léna az Omega-musicalben

Ő váltja a várandós Békefi Viktóriát Krisztaként a Gyöngyhajú lány balladája című Omega-musicalben, amelyet 2016 óta játszanak nagy sikerrel. 

Vona Tibor produkciós igazgató a Blikknek nyomatékosan kijelentette, nem PR-fogásként adták Lénának a szerepet, több próbán is meghallgatták, hogy biztosak legyenek benne, megállja a helyét a színpadon.

A tervek szerint a 16 éves szépség június 2-án debütálhat a Fertőrákosi Barlangszínház színpadán. Előzetesen édesanyjával nézte meg a darabot, bevallotta, az Omega-dalokat hallva elérzékenyült a nézőtéren.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Legutóbb 2019-ben, még az Arénában hallottam Omega-dalokat apu előadásában. Nem szégyellem, elsírtam magam ott a nézőtéren. Hogy aztán gyönyörködve nézzem a darabot, azzal a tudattal: hamarosan én is szerepelhetek benne.

Hozzátette, mindennap érzi édesapja jelenlétét, hogy föntről segíti a sorsát. Az ő személye volt a fő motivációja abban, hogy beválogassák a musicalbe.

- Szeretnék művészi pályára kerülni, de ez nem mehet a tanulás rovására. Diplomát kell szereznem, ezt anyu is elvárja tőlem. Beyoncé és Jennifer Lopez a nagy kedvenceim, a zene és a tánc királynői ők. Jó lenne valami hasonló utat bejárni. Várom, izgatottan várom, hogy életemben először nagyközönség előtt is színpadra állhassak.

Nézd meg Csányi Sándor és Pokorny Lia fiát!

Amikor 17 évvel ezelőtt Csányi Sándor és Pokorny Lia elváltak, azt a közös döntést hozták, hogy fiukat nem mutatják meg soha a nyilvánosság előtt. Egészen idáig tartották magukat ehhez, az immár 19 éves, érettségi előtt álló Misi életében először adott interjút édesanyjával közösen.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük