Íme Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter gyerekei: Flóra, Szonja és Olivér szüleik nyomdokaiba léptek

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter már kicsi koruktól kezdve tudták, mindhárman művészi pályán fognak érvényesülni.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter gyerekei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter három gyermekét csak ritkán látjuk az újságok hasábjain - annak ellenére, hogy Flóra - akinek Quintus Konrád színész az édesapja -, Szonja és Olivér mind a hárman a filmezést és a színházat választották hivatásuknak.

A színész házaspár már kicsi koruktól látta, egyik gyermek sem reál beállítottságú. Olivért először a zene fogta meg, Flóra a rajzban jeleskedett, Szonja pedig ugyan sokáig sportolt, évekig párbajtőrvívónak készült, a gimnázium utolsó évében belátta, nem ez az útja.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter gyerekei

- A lányoknál utólag derült ki, hogy valójában mindketten színészi pályára vágynak, csak eleinte nem volt bátorságuk kimondani. Nem merték rögtön meglépni, és elmondani nekünk, hogy ők is ezt szeretnék csinálni. Már a jelentkezésnél is komoly terhet jelentett a számukra, hogy színészek a szüleik - mesélte Nagy-Kálózy Eszter a Best magazinnak.

Flóra, Szonja és Olivér nem színházi közegben nőttek fel, nem voltak ott éjjel-nappal szüleikkel a próbákon, de az előadásokat mindig szívesen megnézték. A színésznő élénken emlékszik arra a pillanatra, amikor férjével egymásra néztek, és tudták, mindhárom kocka el van vetve.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Igaz, más-más úton, de mára mindannyian elkezdték építeni karrierjüket. Flóra Montreálban végezte el a színiiskolát.

- Ma már kétlaki életet él. Hol Torontóban megy szereplőválogatásra, hol Budapesten. Olivér elsőre színésznek jelentkezett Kaposváron, aztán filmrendező szakon kötött ki Budapesten.

Nagy-Kálózy Esztert a Hazatalálszban láthatják a tévénézők.
Nagy-Kálózy Esztert a Hazatalálszban láthatják a tévénézők.
Fotó: TV2/Hazatalálsz

Olivér idén veszi át rendezői diplomáját, a vizsgafilmjét beválogatták a cannes-i fesztivál programjába. Szonja pályafutása is sínen van. Frissen végzett színésznőként a Vígszínházhoz került, majd Miskolcra igazolt. 

Lovas Rozi ritkán látott férje

Lovas Rozi és a rendezőként és dramaturgként ismert Horváth János Antal 2020 tavaszán házasodtak össze, a koronavírus-járvány idején. Ritkán látjuk őket együtt.

Lovas Rozi ritkán látott férjével: János ilyen jóképű pasi

Lovas Rozit ritkán láthatjuk férjével közös fotón. Jánossal kétgyermekes szülőkként újra összeházasodnak.

Elolvasom

Cover-fotó: Femina/Kiss Marietta Panka, TV2/Hazatalálsz

Ezt is szeretjük