Kóbor János lánya gyönyörű tinédzser lett: a 15 éves Léna énekesnőnek állt

Kóbor János biztatta Lénát, hogy tanuljon zongorázni. A lány még beszélni is alig tudott, már dalolta az Omega-slágereket.

Kóbor János lánya énekel
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Szerintem Lénácskát majd le se lehet lökdösni a színpadról" - viccelődött hajdanán Kóbor János feleségével. A zenészlegenda, aki 2021. december 6-án hunyt el, azt még életében megjósolta, hogy lánya egy napon a nyomdokaiba lép.

Igaza lett. Az immár gyönyörű, 15 éves tinédzser egyre komolyabban foglalkozik a zenével. 

Kóbor János lánya énekel

Az már eddig is köztudott volt Kóbor Lénáról, hogy jó ritmusérzékkel áldotta meg az élet, amit a táncban kamatoztatott. A zene iránti fogékonysága is adott, hiszen kis korától kezdve játszik hangszeren, mindezeken túl, úgy tűnik, örökölte édesapjától a jó énekhangot is. Két éve tanul komolyabban hangképzést.

- A papa ötlete volt, hogy kezdjek el zongorázni, és még beszélni is alig tudtam, de már az Omega-számokat énekelgettem. Még a tévében is többször nagy örömmel előadtam. Amikor nagyobb lettem, és zongoráztam, egyszer rajtakapott, hogy saját zenét komponálgatok. Alig akarta elhinni, hogy ez az én szerzeményem, és éreztem, milyen boldog és büszke volt rám - árulta el Kóbor Léna a Bors interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Idén kezdte a gimnáziumot, ezzel egy teljesen új fejezet indult az életében. Az új iskola új lehetőségeket is megnyitott előtte.

- Szeptembertől a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanulója lettem, és az iskola zenekara, a Stæg felfigyelt rám a közösségi médiában. Megkeresett az együttes egyik tagja, és nekem szegezte a kérdést, hogy te csak táncolni, vagy énekelni is tudsz? A bandának már van egy énekese, de úgy gondolták, hogy egy női hang jót tenne a csapatnak. Még nagyon friss ez a szerep, de boldogan próbálok velük, és klassz ötleteink vannak a jövőre nézve.

Büszke arra, hogy az Omega frontembere, egy igazi ikon lányaként jött a világra. Azt viszont semmiképp sem szeretné, hogy csak azért figyeljenek rá, mert édesapja híres volt, sem azt, hogy összehasonlítsák vele.

- A papa egy legenda volt, soha senki nem lesz olyan, mint ő. Én sem. De nem is kell, mert én egy teljesen más stílust képviselek. Nem akarok hasonlítani senkihez, ő is mindig arra biztatott, hogy legyek egyéniség. Nem azért szeretnék sikeres lenni, mert Kóbor János lánya vagyok, hanem önmagam miatt.

Rátonyi Róbert 15 éves unokája

Rátonyi Róbert unokája igazi művészcsaládba született. Legendás nagyapjának mindkét gyermeke ezen a vonalon ment tovább. Rátonyi Hajniból színésznő, ifjabb Rátonyi Róbertből zongoraművész lett. Laura is örökölte a tehetséget, gyermekkora óta énekel, két éve pedig Pintácsi Viki képzi a hangját.

Rátonyi Róbert 15 éves lányunokája ilyen szép és tehetséges: Laura nagyapja nyomdokaiba lépett

Rátonyi Róbert unokájának gyönyörű énekhangja van, de Laura a színjátszásban is tehetséges.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük