Első gyermekét várja a TV2 sztárpárja: ezzel a fotóval jelentették be
Békefi Viki és Feng Ya Ou Ferenc decemberben jegyzeték el egymást, januárban pedig elárulták, az énekesnő első gyermeküket várja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Békefi Viki és Feng Ya Ou a 2019-es Sztárban Sztár leszek! során ismerkedett meg egymással. 2020 januárjában beszéltek először arról, hogy a műsor után egymásba szerettek.

Két év után jegyezték el egymást 2022 decemberében, a januárt pedig még nagyobb örömhírrel indították: az Instagramon jelentették be, hogy első gyermeküket várják.

Békefi Viki terhes

"Elmondhatatlanul izgatottan vártuk már ezt a pillanatot, hogy elmondhassuk a nagy hírt. Épphogy csak elkezdtünk róla beszélni, elkezdtük tervezgetni a jövőt és már kopogtatott is, hogy jönne. Így eldőlt, hogy 2023 lesz életünk legfontosabb éve. VÁRUNK!" - írták a közleményben, amelyhez egy ultrahangfotót is mellékeltek, azt ide kattintva tudod megnézni.

profimedia-0688526292
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Bejegyzéseik nemcsak a rajongóktól, más hírességektől is dőltek a gratulációk. Többek között Dér Heni, Tóth Gabi és Pap Dorci is írt a képük alá.

Dér Heni második gyermekét várja

Dér Heni óriási örömhírt jelentett be Instagram-oldalán december 27-én, második gyermekével várandós. Az Instagram-oldalára feltöltött egy gyönyörű családi képet, amelyen szerelmével és gyermekükkel látható. A képen jól látható, ahogy már kerekedik a babapocakja.

Ezt is szeretjük