A TV2 műsorvezetője narancsbőrösen is vállalta fehérneműs fotóját
Köböl Anita nem titkolja, neki is narancsbőrös a combja.

kobol-anita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Köböl Anita, a TV2 Ripost című műsorának gyönyörű műsorvezetője mindent megtesz azért, hogy a legjobb formában legyen. Abban hisz, hogy a kitartó munka meghozza gyümölcsét: a sok édesség, a tunyaság és a mozgásszegény életmód helyett az embereknek oda kellene figyelniük arra, hogy egészségesen éljenek, mit esznek, és mennyit mozognak. 

A 34 éves tévés alakján látszik is, hogy sokat tesz azért, hogy formás, vékony és feszes maradjon, ennek ellenére is küzd a narancsbőrrel, amit nem is titkol. Az Instagram-követőitől kért segítséget, adjanak tippeket, hogyan tüntethetné el a cellulitot a combjáról

"Ezen a képen semmi sincsen retusálva!  A hasamon látszik, hogy megszorította a nadrág, a combomon ott a zsírégető krém, én pedig épp egy izzasztó infra tréner előtt állok. Oké, befeszítettem, de azt is csak azért, mert iszonyúan büszke vagyok arra, hogy az elmúlt hónapok befektetett munkája megtérül és látom az eredményt. Abban hiszek, hogy ha teszel érte, akkor lesz látható eredmény. Amúgy semmi sem történik magától és egy igazi önámításnak tartom azt, hogy "ilyen vagyok, nincs mit tenni". A lelkünk és a testünk tökéletes összhangban működik, de mindkettőt lehet fejleszteni, dolgozni rajta. Most tegyük félre azokat az eseteket, amikor orvosi probléma áll a háttérben, hiszen az egyértelmű. De az édesség - tunyulás - mozgáshiányos életmód szentháromsága nem kifogás!

Éppen ezért most szeretném is a segítségeteket kérni! Az odafigyelés ellenére a bőröm nem az igazi a combomon, zavar a cellulit. Van esetleg olyan kezelési mód, ami nektek bevált és látványos az eredmény!? A köpölyözést már próbáltam, tök jó, de itt a jó idő és nem akarnék csupa kék-zöld folt lenni ismét. Várom a tippjeiteket kommentben, előre is köszönöm!!!!  Nektek pedig sok erőt és kitartást!" – írta posztjában. 

Hazai sztárok 2018-as és 2019-es ruhája a Story-gáláról

Nemcsak Ördög Nóra, de Köböl Anita is gyönyörű volt az idei és a tavalyi Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán is. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen estélyi ruhát viseltek a 2018-as és milyen kreációt a 2019-es gálán. Neked melyikben évben tetszettek jobban?

Ezt is szeretjük