Túlsúlyos volt – A magyar énekesnő most szexi fehérneműben pózol
Singh Viki fogyása után fehérneműs fotózást is elvállalt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Singh Viki élete egy évvel ezelőtt, 2018 áprilisának végén gyökeresen megváltozott. Az énekesnő kikerekedett, a túlsúlya pedig egyre inkább zavarta, egyre kevésbé érezte jól magát a bőrében, a kedvese előtt egyre szégyenlősebb lett, ezért úgy döntött, itt az ideje változtatni. Pár hónap alatt 12 kilót adott le, a fogyás beindulását egy Indiából hozott különleges gyógynövénykeveréknek köszönheti, ezen felbuzdulva pedig a táplálkozásán is változtatott.

Singh Vikinek a fogyása megnőtt az önbizalma, szexinek érzi magát, amit dögös ruhadarabokkal is hangsúlyoz. Legutóbb vérforraló fehérneműben vett részt egy fotózáson.

Nem lett madárcsontozatú, nádszálkarcsú modell, de ezt az ideált már nem is kergeti. Míg régebben utálta a testét, a széles csípőjét, mára megtanulta elfogadni az alkatát, és abból kihozni a legtöbbet.

A 33 éves sztár egy hónappal ezelőtt árulta el, hogy tinikorában sokat és felelőtlenül diétázott, a tükörben egy torz képet látott magáról, anorexiás is volt. Volt, hogy 47 kilóra fogyott, és kiájult az iskolapadból, amikor pedig abbahagyta a koplalást, harminc kilót szedett fel. Ma már nem kerget lehetetlen álmokat, belátta, sosem lesz olyan, mint egy Victoria’s Secret-modell, mert a csípője szélessége adott, inkább új ideálokat választott magának, mint a homokóra alakjáról híres Kim Kardashian, Jennifer Lopez vagy Beyoncé.

Sirokai Diána, a legismertebb magyar plus size modell

Sirokai Diána az egyik világszerte ismert magyar plus size modell. Több mint 840 ezer követője van az Instagramon, ahol bikinis vagy fehérneműs fotókat is posztol magáról, ezzel is arra biztatva a nőket, hogy ne hagyják magukat a divat tekintetében sem keretek közé szorítani, legyenek magabiztosak, és húzzanak fel bátran olyan ruhákat, amelyekben jól érzik magukat, és szépnek, dögösnek, nőiesnek látják magukat.

Ezt is szeretjük