Cseke Katinka így néz ki 25 kilós fogyása után - Ostromolják a férfiak
Cseke Katinka látványos fogyása után sok ajánlatot kap a férfiaktól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinka látványos fogyása tavaly mindenkit lenyűgözött. Egy indiai gyógynövény-receptúra segítségével több mint 25 kilótól szabadult meg. A fogyással nők ezreit motiválta, a 47 éves sztár mégis úgy döntött, pár hónapra felhagy a fogyókúrával, és egy ideig nem is nyilatkozik bámulatos átalakulásáról. A TV2 Több, mint TestŐr című műsorával azonban most kivételt tett, és egy meglepő dolgot árult el a férfiakkal kapcsolatban.

Cseke Katinka tavaly év végére több mint 25 kilót fogyott egy indiai receptúrának köszönhetően, amit Singh Viki ajánlott a színésznőnek. A Jóban Rosszban sztárja azóta rengeteg ajánlatot kap a férfiaktól, ő azonban még nem állt kötélnek, hiába kérlelik.

- Még mindig nem találom a helyem! Az ember azt gondolná, hogy 25 kiló fogyás, az nagyon durva, 82 kiló vagy, és voltál 106… De én még valamit keresek magamban, nem tudom, miért. Nagyon érdekes, sok pali ír levelet, és a barátnőim kérdezik, hogy randizok-e, válogatok-e, és még mindig nem. Azt érzem, hogy nincs kedvem, nem akarok, még nem. Nem azért, mert még, mondjuk, le kell fogynom 15 kilót, hanem egyszerűen jól vagyok így, magamban - vallotta be a színésznő. 

cseke-katinka
Fotó: Lung András

Cseke Katinka azt is elárulta, hogy kinek a visszajelzése esik számára a legjobban.

- A lányom volt a legnagyobb kritikusom, ő mindig mondta, hogy anya, olyan szép vagy, muszáj kicsit összeszedned magad. Ő nagyon büszke rám! Az utcán is sokan dicsérnek… Igen, az utca népe - mesélte mosolyogva.

Cseke Katinka szinte a felére fogyott, de még nem elégedett az eredménnyel: még 10 kilótól szeretne megszabadulni, és azt reméli, fogyása hozzásegíti nagy álmához, hogy nagyjátékfilmekben szerepelhessen. Arról is beszélt a műsorban, hogy a magyar nők önbizalma szerinte a béka segge alatt van. 

- A férfiak imádják a telt nőket, akinek cicije van, feneke van. Nem arról beszélek, hogy legyen rajta 30 kiló felesleg, ami rajtam volt, de én nem értek egyet azzal, hogy ha nem vagy 52 kiló és 170 centi, akkor értéktelen nő vagy - véli a színésznő. 

Magyar sztárok látványos fogyása

Cseke Katinka mellett sok más hazai sztár is életmódváltásba fogott 2018-ban, aminek látványos fogyás lett az eredménye. Nézd meg a következő, előtte-utána képeket!

Ezt is szeretjük