150 kiló is volt - A magyar színészre fogyása után rá sem ismerni
Faragó András nemcsak vékonyabb, stílust is váltott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Volt idő, amikor Faragó András alatt 150 kilót mutatott a mérleg. A színész aztán 2014 májusában kórházba került, egy nehezen gyógyuló seb miatt az egyik lábujját amputálni kellett, és kiderült, súlyos cukorbetegséggel küzd. A diagnózis felállítása után három hónap alatt harminc kilót fogyott, a formáját azóta is nagyjából tartani tudja. Tavaly nyáron azzal okozott nagy aggodalmat, hogy kiderült, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta, miután vizesedett és szívritmuszavarral küzdött. 

- Nem jó ritmusban vert a szívem, úgyhogy az orvosok elaltattak, és, amíg aludtam, egy kis áramot ütöttek oda a szívemnek, hogy újból jól ketyegjen - mesélte a tavalyi beavatkozásról a Borsnak új filmje, a Most van most premierjén. 

A március 7-én mozikba kerülő film főszerepét Tompos Kátya és Mohai Tamás játsszák, valamint olyan ismert színészek játszanak benne Faragó Andráson kívül, mint Básti Juli, Scherer Péter, Lovas Rozi, László Zsolt, Elek Ferenc, Járó Zsuzsa, Andai Kati vagy Kovács Lehel. 

Faragó András a köztévé Hogy volt?! című tévéműsorának felvételén 2016 augusztusában.
Faragó András a köztévé Hogy volt?! című tévéműsorának felvételén 2016 augusztusában.
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A Faragó Topinak is becézett színész balett-táncos szerelmével, Györgyivel érkezett a bemutatóra, aki már 15 éve a hű társa. A februári Story-gálán is együtt jelentek meg. Társa és Fanni lánya akkor is nagy segítségére voltak, amikor életmódváltásra kényszerült. 

- Nagyon odafigyelek a táplálkozásomra, sportolok, emellett gyógyszerekkel is kezelve van a cukorbetegségem, úgyhogy remekül érzem magam a bőrömben, még ha egy kevéske vissza is jött már a mínusz harmincból - árulta el a március 16-án 55. születésnapját ünneplő sztár, aki nemcsak tetemes súlyfelesleget adott le, de megvált hosszú hajától és arcszőrzetétől is. 

Ezt is szeretjük