Klausmann Viktor a Szerencsekerék házigazdája volt: 55 évesen így néz ki az egykori műsorvezető

Klausmann Viktor 1993-tól 2001-ig vezette a Szerencsekereket, ma a Magyar Síakadémia elnökeként láthatjuk a képernyőn.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szerencsekerék című show 1975-ben indult hódító útjára Amerikában. Pillanatok alatt olyan népszerű lett, hogy sok más ország átvette a formátumot. 

A magyar tévénézők 1993-ban ismerkedtek meg a szókirakós játékkal, amelynek házigazdái az induláskor Gajdos Tamás és Klausmann Viktor voltak, a betűforgató asszony szerepére pedig Prokopp Dórát választották ki a készítők.

Így néz ki az 55 éves Klausmann Viktor

Klausmann Viktor az Ablak című műsorral már két éve volt a képernyőn, amikor 1992 októberében szereplőválogatásra hívták az induló televíziós vetélkedőre, ami végül meghozta számára az országos ismertséget. 1993-tól 2001-ig láthattuk a produkcióban. 

Szerinte kollégáival nem volt könnyű dolguk az adások rögzítésekor. Előfordult, hogy a technika ördöge tréfálta meg őket, az elején pedig az ismeretlennel való szembenézés tűnt ijesztőnek.

- Nagy kihívás volt, hiszen egy olyan vetélkedőt kellett vezetnünk, amilyenhez hasonló még soha nem volt a magyar tévében. Szerencsére jó csapatunk volt, Prokopp Dóri kezelte a falat - kiszámíthatatlan kilométereket gyalogolt az adások alatt -, Gajdos Tamás a komolyságát adta, én magam pedig a fiatalságot, a lazaságot próbáltam becsempészni a műsorba - ecsetelte a Borsnak 2021 júliusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Egy hónapnyi anyagot öt nap alatt rögzítettek. A produkcióban szereplő játékosok pedig csak kemény rosta után kerülhettek be, de még így is voltak buktatók.

- Megesett, hogy a felvétel alatt, pedig már éppen kész lehettünk volna, összeomlott a számítógépes rendszer. Már legalább a hatodik-hetedik óránál tartottunk, és kezdhettük elölről az egészet.

klausmann-1
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Az 55 éves tévést ma már egy teljesen más szerepben láthatjuk a képernyőn: 1995-ben lett a Magyar Síszövetség elnökségi tagja és médiareferense, 2009-ben a Magyar Síakadémia Egyesület elnöke. 2012 júliusától a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány kuratóriumának elnöke, így mostanában leginkább a síeléssel és a sícentrumokkal kapcsolatos témákkal hívják meg a különböző beszélgetős műsorokba.

A Life TV Ébredj Velünk! vendégeként arról beszélt, munkatársaival hogyan készülnek egy-egy szezonra.

klausmann-2
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

- Ilyenkor teljes gőzerővel csináljuk a téli előkészítő munkálatainkat minden szempontból: sípályát csinálunk, oktatásokra járunk - mesélte az adásban, és hozzátette, a Mátraszentistváni Sípark nyitás utáni első napjai mindig gyakorlatozással telnek, ilyenkor például a baleseteket modellezik le.

Gajdos Tamás ritkán látott felesége

Gajdos Tamás 28 éve alkot egy párt Krisztinával, akivel csak ritkán láthatjuk együtt. A 63 éves sztárnak első házasságából egy fia és egy lánya született, Gergely és Viktória, míg Krisztinától egy lánya és egy fia, Dominika és Zétény.

Ő Gajdos Tamás párja 28 éve: Krisztina szexi, átlátszó ruhában ment a premierre

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük