Lékai-Kiss Ramóna mellei ellopták a show-t: az aranyszínű estélyiben nagyon szexi volt
Lékai-Kiss Ramóna szexi ruhában vezette a Dancing with the Stars első adását.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna október 10-én mutatkozott be a TV2 új műsorvezetőjeként: Stohl András műsorvezetőtársaként a Dancing with the Stars - Mindenki táncol című őszi show-műsorban debütált. 

Míg előbbi a színpadon a versenyzőket konferálta fel, és a szűrivel kommunikált, addig Rami a pihegőben a táncos párokat kérdezgette produkcióik után. 

Lékai-Kiss Ramóna szexi dekoltázsa

A 35 éves tévés bemutatkozója látványosra és emlékezetesre sikeredett: az aranyszínű flitterektől csillogó, nude ruhája kiemelte nőies vonalait, szexi dekoltázsa pedig vonzotta a tekinteteket.  

kiss-ramona
Fotó: TV2, Instagram/Holdampf Linda

A Robert Maar-kreációban úgy nézett ki, mint egy igazi díva, amit a stylist, Holdampf Linda egy lila boával dobott fel.

kiss-ramona-dancing
Fotó: Instagram/Kiss Ramóna, TV2

A kommentelők szerint a ruha és az elegáns frizura is remekül állt Kiss Ramónának, akinek pedig olyan szép mellei vannak, mint neki, azt érdemes is kihangsúlyozni egy ízléses dekoltázzsal.  

A 2020-as Glamour-gála legcsinosabb sztárjai

2020. szeptember 24-én 12. alkalommal rendezték meg csütörtök este a Glamour Women of The Year díjátadót a Várkert Bazárban. A díjátadó műsorvezetője Kiss Ramóna volt, aki különleges estélyiben állt színpadra. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik viselték a 12. Glamour-gála legszebb ruháit.

Ezt is szeretjük