Kisó ciki helyzetbe került a párja előtt - Balul sült el a Valentin-napi meglepetés
Kiss Orsi sztoriján könnyezve nevettek a műsorvezetők, nem úgy sikerült a szexi ajándék, mint képzelte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Orsolya, vagyis Kisó egy félresikerül Valentin-napi meglepetésről mesélt, amellyel a volt párja előtt sült fel.

A szerelmesek ünnepének apropóján emlékezett vissza a kissé kínos sztorira az RTL Klub Reggelijében

Kisó Valentin-napi sztorija

Vígjátékba illő, hogy mi történt vele: azt találta ki, úgy örvendezteti meg akkori párját, hogy szexi fehérneműbe bújik, és szusit tálal fel a testén.

- Nem igazán javaslom, amit én csináltam, mert filmekben jól néz ki, amikor magadat szervírozod a konyhaasztalon, de ez csak ott néz ki jól - kezdte a ciki sztorit a SzerencseSzombat háziasszonya.

Már a készülődéssel meggyűlt a baja, hiszen nem volt egyszerű egyedül magára pakolni a finom falatokat, amik ide-oda gurultak, ráadásul még a párja is keresztbe húzta a számításait.

- Beszéltem vele, hogy tíz perc múlva otthon van, de az a tíz perc biztos, hogy nem annyi volt. Lehet, hogy még megállt tankolni, a bankautomatánál, vagy bármi történhetett. Közben én meg görcsöt kaptam, és még halszagú is lettem!

A csinos műsorvezető idén egyedül ünnepel, de nem szereti, ha a szingli jelzőt használják rá. Úgy gondolja, hogy nagyon sokan nem tudják a szó pontos jelentését, hiszen aki szinglinek vallja magát, az önként van egyedül, ő azonban már nagyon vágyna egy párkapcsolatra.

Arról is filozofált, hogy vajon miért nem jött még el számára az igazi. Erre egykori kollégája, Zola adott választ, aki szintén a műsor vendége volt.

- Orsi nagyon karakán, nagyon kevés pasi viseli azt el, hogy ő ilyen típus szerintem. Én 14 éve ismerem, és azt gondolom, hogy ez nem baj, csak nála magas a léc.

Így néztek ki a VIVA TV műsorvezetői 10 évvel ezelőtt

A VIVA TV volt a 2000-es évek egyik legnépszerűbb zenei adója Magyarországon. Elődje a Z+ csatorna volt, mely 1997-ben indult. A zenei csatornán számos feltörekvő fiatal csillogtathatta meg műsorvezetői tehetségét, többen nagyon szép karriert futottak be az évek alatt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a VIVA TV legnépszerűbb férfi műsorvezetői.

Ezt is szeretjük