A VIVA TV babaarcú műsorvezetője volt - Steiner Kristóf 17 év alatt nagyon megváltozott
Ennyit változtak az egykori VIVA TV népszerű férfi műsorvezetői.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A VIVA TV volt a 2000-es évek egyik legnépszerűbb zenei adója Magyarországon. Elődje a Z+ csatorna volt, mely 1997-ben indult. A zenei csatornán számos feltörekvő fiatal csillogtathatta meg műsorvezetői tehetségét, többen nagyon szép karriert futottak be az évek alatt.

Steiner Kristóf is a VIVA TV-nek köszönheti a népszerűségét, 2002 és 2008 között volt a csatorna egyik műsorvezetője. Az eredetileg színészi babérokra törekvő, szőke, babaarcú fiatallal akkoriban sokan szimpatizáltak. Számos műsort vezetett, ilyen volt az Interaktív, a Premier Pláne, a Randizóna, a Felelsz vagy mersz? vagy a TeNyered. Több VIVA Comet gála levezénylését is őrá bízták. 

Miután otthagyta a csatornát, könyveket írt, de a forgatókönyvírásban is kipróbálta magát. A 2009-ben megjelent Álom.net forgatókönyvét ő írta. 2009-ben költözött ki Izraelbe, évekig élt ott, de Budapest mindig is a második otthona maradt, 2019 egy nagy változást hozott, ugyanis férjével, Nimroddal Görögországba költöztek. Napjainkban a WMN magazin online oldalon jelennek meg az írásai, emellett a gasztronómia is fontos szerepet tölt be az életében. A Vegán Gardenben megnyílt a Kristóf's Kitchen, ahol az ő receptjei alapján elkészített ételeket árulják. Október elsején pedig elindult a vegán főzős talkshow-ja a Youtube-csatornáján, a Kristóf’s Kitchen in The Studios. Minden egyes epizódban más hírességgel főz együtt, volt már vendége Balázs Andi, Sári Évi, Nagy Adri, illetve Soma Mamagésa is. A sztár rengeteget változott külsőleg, a haját megnövesztette, emellett szakálla is lett.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a VIVA TV legnépszerűbb férfi műsorvezetői.

Ezt is szeretjük