A magyar színészt egy zebrán gázolták el - Hiába élesztették újra, a mentőben elhunyt

Kiderült, hogy Kiss József, az Argo-filmek sztárja közúti balesetben halt meg.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kedd délután Árpa Attila, az Argo-filmek rendezője tette közzé a Facebook-oldalán, hogy váratlanul elhunyt Kiss József, aki a filmekben az egyik rosszfiút, Tysont alakította. Mára kiderült, hogy a kétgyerekes színész, aki hivatalosan az építőiparban dolgozik, múlt pénteken, egy közúti balesetben vesztette életét. 

Kiss Józsefet Budakeszin, egy, a Városháza előtti zebrán gázolta el egy autós. Még a helyszínen újraélesztették, és válságos állapotban szállították kórházba. A Budakeszi Hír Facebook-oldalon egy posztban az olvasható, hogy a színész gerinctörést és koponyasérülést szenvedett. Az életét nem tudták megmenteni, a kórházba szállítás közben életét vesztette. 

Kiss József halálának híre és annak körülményei az Argo-filmek szereplőit is lesújtották. A Bodrit alakító Scherer Péter a Blikktől értesült a kollégájával történtekről. 

- Hogy lehet így elmúlni? Egy ilyen fatális véletlen hogyan vághat ketté egy csapásra egy ilyen életet? - mondta elkeseredve a lapnak, miután szóhoz bírt jutni a megdöbbenéstől. 

Árpa József, Kiss József, Bán János, Oszter Sándor, Bicskey Lukács, Kovács Lajos és Árpa Attila az Argo 2 sajtótájékoztatóján 2014 októberében.
Árpa József, Kiss József, Bán János, Oszter Sándor, Bicskey Lukács, Kovács Lajos és Árpa Attila az Argo 2 sajtótájékoztatóján 2014 októberében.
Fotó: DFP/Schumy Csaba

Oszter Sándor ugyancsak a bulvárlaptól tudta meg, hogy Kiss József elhunyt. A Kossuth-díjas színész részvétét fejezte ki a családnak. 

Kiss József játszott Hajdu Szabolcs Necropolis című vizsgafilmjében, melyben Jancsó Miklósnak is nagyon tetszett, a legendás rendező adott is neki pár szerepet. Árpa Attila nemcsak az Argo-filmekben, de egy Tankcsapda-klipben is rendezte: a Hatalom nélküli rend Balog Tibi, Pszichó és Tyson életét mutatja be.

Magyar színművészek, akik 2017-ben hunytak el

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük