A magyar színészt egy zebrán gázolták el - Hiába élesztették újra, a mentőben elhunyt
Kiderült, hogy Kiss József, az Argo-filmek sztárja közúti balesetben halt meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kedd délután Árpa Attila, az Argo-filmek rendezője tette közzé a Facebook-oldalán, hogy váratlanul elhunyt Kiss József, aki a filmekben az egyik rosszfiút, Tysont alakította. Mára kiderült, hogy a kétgyerekes színész, aki hivatalosan az építőiparban dolgozik, múlt pénteken, egy közúti balesetben vesztette életét. 

Kiss Józsefet Budakeszin, egy, a Városháza előtti zebrán gázolta el egy autós. Még a helyszínen újraélesztették, és válságos állapotban szállították kórházba. A Budakeszi Hír Facebook-oldalon egy posztban az olvasható, hogy a színész gerinctörést és koponyasérülést szenvedett. Az életét nem tudták megmenteni, a kórházba szállítás közben életét vesztette. 

Kiss József halálának híre és annak körülményei az Argo-filmek szereplőit is lesújtották. A Bodrit alakító Scherer Péter a Blikktől értesült a kollégájával történtekről. 

- Hogy lehet így elmúlni? Egy ilyen fatális véletlen hogyan vághat ketté egy csapásra egy ilyen életet? - mondta elkeseredve a lapnak, miután szóhoz bírt jutni a megdöbbenéstől. 

Árpa József, Kiss József, Bán János, Oszter Sándor, Bicskey Lukács, Kovács Lajos és Árpa Attila az Argo 2 sajtótájékoztatóján 2014 októberében.
Árpa József, Kiss József, Bán János, Oszter Sándor, Bicskey Lukács, Kovács Lajos és Árpa Attila az Argo 2 sajtótájékoztatóján 2014 októberében.
Fotó: DFP/Schumy Csaba

Oszter Sándor ugyancsak a bulvárlaptól tudta meg, hogy Kiss József elhunyt. A Kossuth-díjas színész részvétét fejezte ki a családnak. 

Kiss József játszott Hajdu Szabolcs Necropolis című vizsgafilmjében, melyben Jancsó Miklósnak is nagyon tetszett, a legendás rendező adott is neki pár szerepet. Árpa Attila nemcsak az Argo-filmekben, de egy Tankcsapda-klipben is rendezte: a Hatalom nélküli rend Balog Tibi, Pszichó és Tyson életét mutatja be.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük