Elhunyt az Argo-filmek egyik főszereplője - Árpa Attila tudatta a halálhírét

Elhunyt Kiss József, akit az Argo-filmekből ismerhet a nagyközönség.

Elhunyt Kiss József, aki Árpa Attila Argo című filmjével vált országosan ismertté. Tyson megformálója a második részben is látható volt. Halálhírét most a film rendezője tette közzé a Facebook-oldalán.  A film közösségi oldalán az olvasható, hogy értesüléseik szerint Kiss József közúti baleset áldozata. 

Kiss József játszott Hajdu Szabolcs Necropolis című vizsgafilmjében, melyben Jancsó Miklósnak is nagyon tetszett, a legendás rendező adott is neki pár szerepet. Árpa Attila nemcsak az Argo-filmekben, de egy Tankcsapda-klipben is rendezte: a Hatalom nélküli rend Balog Tibi, Pszichó és Tyson életét mutatja be. Nem volt hivatásos színész, az építőiparban dolgozott. Két gyermeket hagyott hátra maga után. A nagyobbik tinédzser, a kisebbik akkor született, amikor az Argót forgatta. 

kiss-jozsef-argo
Fotó: InterCom

Psychó - Bicskey Lukács -, Tyson - Kiss József - és Tibi - Kovács Lajos - az Argo 2-ben. Ketten már nincsenek köztünk: Bicskey Lukács 2015. április 8-án hunyt el, most pedig Kiss József távozott az élők sorából. Az előbbi már az Argo 2 bemutatóját sem érhette meg, 53 évesen legyőzte súlyos betegsége. 

Az elmúlt egy évben szinte alig volt olyan hónap, amikor ne gyászolta volna az ország egy neves magyar színművészét. Képes összeállításunkkal azokra a színésznőkre és színészekre emlékezünk, akiket 2017-ben vesztett el az ország.

Magyar színművészek, akik 2017-ben hunytak el

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük