Elhunyt az Argo-filmek egyik főszereplője - Árpa Attila tudatta a halálhírét
Elhunyt Kiss József, akit az Argo-filmekből ismerhet a nagyközönség.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Elhunyt Kiss József, aki Árpa Attila Argo című filmjével vált országosan ismertté. Tyson megformálója a második részben is látható volt. Halálhírét most a film rendezője tette közzé a Facebook-oldalán.  A film közösségi oldalán az olvasható, hogy értesüléseik szerint Kiss József közúti baleset áldozata. 

Kiss József játszott Hajdu Szabolcs Necropolis című vizsgafilmjében, melyben Jancsó Miklósnak is nagyon tetszett, a legendás rendező adott is neki pár szerepet. Árpa Attila nemcsak az Argo-filmekben, de egy Tankcsapda-klipben is rendezte: a Hatalom nélküli rend Balog Tibi, Pszichó és Tyson életét mutatja be. Nem volt hivatásos színész, az építőiparban dolgozott. Két gyermeket hagyott hátra maga után. A nagyobbik tinédzser, a kisebbik akkor született, amikor az Argót forgatta. 

kiss-jozsef-argo
Fotó: InterCom

Psychó - Bicskey Lukács -, Tyson - Kiss József - és Tibi - Kovács Lajos - az Argo 2-ben. Ketten már nincsenek köztünk: Bicskey Lukács 2015. április 8-án hunyt el, most pedig Kiss József távozott az élők sorából. Az előbbi már az Argo 2 bemutatóját sem érhette meg, 53 évesen legyőzte súlyos betegsége. 

Az elmúlt egy évben szinte alig volt olyan hónap, amikor ne gyászolta volna az ország egy neves magyar színművészét. Képes összeállításunkkal azokra a színésznőkre és színészekre emlékezünk, akiket 2017-ben vesztett el az ország.

Ezt is szeretjük