Kisó 17 kilót fogyott: a műsorvezető kezd hasonlítani régi önmagára

Kisó a súlyfelesleget már leadta, most az a célja, hogy a gyógyszeres kezelést is elhagyhassa.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiss Orsolya, vagyis Kisó három év alatt 17 kilót hízott, ezt a súlyfelesleget hat-hét hónap alatt sikerült leadnia, miután betegségei miatt gyógyszeres kezelést kapott. 

Pajzsmirigyprobléma és inzulinrezisztencia miatt jöttek fel rá a pluszkilók, ezeket kellett gyógyszeresen beállítani. 

Kisó hízott, majd lefogyott 17 kilót

A 41 éves sztár a Reggeliben azt mondta, sokan csodálkozva kérdezik, miből fogyott 17 kilót, hiszen eddig sem lehetett észrevenni rajta a súlyfelesleget. Szerinte látszott, csak ügyesen öltözködött, így nem volt olyan feltűnő. Nem most kezdett el rendszeresen mozogni, sem diétázni, hiszen világéletében sportolt, edzői képesítést is szerzett, a táplálkozásán sem változtatott. 

Kisó az RTL Klub Reggeli egyik 2021. január 5-i, illetve július 5-i adásában.
Kisó az RTL Klub Reggeli egyik 2021. január 5-i, illetve július 5-i adásában.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Abszolút a gyógyszert kellett beállítani. Ennek a nővérem is az ékes példája volt, ő sokkal többet, több mint 40 kilót fogyott. A szülés után orvostól orvosig járt, és mindenhonnan elküldték azzal, hogy ne zabáljon annyit. Hiába mondta, hogy higgyék el, nem eszik 1000 kalóriát, és hízik.

kiso-2021-lefogyott
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Gyakorlatilag nekem is ezek voltak az első tünetek: ugyanúgy táplálkoztam, ugyanúgy sportoltam, mint addig, mégis alattomosan kúsztak fel a kilók.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hosszadalmas, két hónapos folyamat volt, mire beállították a gyógyszereit, háromhetente kellett vérvizsgálatra járnia, és folyamatosan figyelték az eredményeket. Fél év alatt 17 kilót fogyott, most az a célja, hogy elhagyhassa a gyógyszert, mert jelenleg hetente egyszer injekcióznia kell magát. 

Már kezdek hasonlítani a régi önmagamhoz, mert 37 éves koromig 49-51 kilós lány voltam.

- Nehéz volt megbarátkozni a megváltozott külsővel. Annyira könnyedén mondták, hogy fogadjam el, ez már a korral jár. Nem, ez nem korfüggő! Fogadjam el, hogy nekem plusz 15-20 kilóval kell együtt élnem? Nem! 

Wossala Rozina diétával fogyott

Wossala Rozina számos diétát kipróbált már: volt, ami nem vált be hosszú távon, és nem mindegyiket tudta összeegyeztetni a hivatásával. 2020-ban aztán rálelt egyre, amivel kilenc hónap alatt 11 kilót fogyott, és amit módosításokkal ma is alkalmaz. A kommentelők úgy vélik, látványos Wossala Rozina fogyása, ami a frizuraváltással együtt azt is eredményezte szerintük, hogy sokkal nőiesebb lett. 

Ezt is szeretjük