Közel 40 kiló mínusz: Varga Feri és felesége, Balássy Betty együtt fogytak ennyit
Varga Feri énekes 18, felesége, az énekesnő Balássy Betty 20 kilót fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Feri és Balássy Betty a Megasztár 2005 őszétől 2006 tavaszáig tartott harmadik évada alatt szeretett egymásba. Nevük ma már a zenei és a magánéletben is összeforr.

2007-ben házasodtak össze, lányuk, Róza Anna 2011 júliusában, fiuk, Dániel Máté fiuk 2014 januárjában született, a kis Miksa pedig 2018 júliusában.

Varga Feri és Balássy Betty fogyása

Az énekes házaspár az életmódváltásban is összetartott, aminek köszönhetően a karanténidőszakból vékonyabban jöttek ki, mint ahogy belekényszerültek. 

- Nincs különleges titkunk, varázsszerünk, csak elhatározás kérdése volt az életmódváltás. Nekem a betegségem miatt kell tartanom a súlyomat és a vércukorszintemet. Úgy gondolom, hogy ez Bettinek is megadta az első lökést - árulta el a Blikknek az ötvenéves énekes. 

2018-ban diagnosztizáltak nála cukorbetegséget, ami a család életét megváltoztatta: elkezdtek odafigyelni a cukor- és szénhidrátbevitelre, továbbá a rászoktak a rendszeres testmozgásra. Ennek eredményeként Varga Feri 18 kilót fogyott. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Balássy Betty az évek során számos diétát és fogyókúrás tippet kipróbált, de egyik sem hozott tartós eredményt, emellett három gyermeknek adott életet, amíg szoptatott, szóba sem jöhetett a diétázás. 

A 39 éves énekesnő 2021 januárjában azonban megfogadta, végleg leszámol a pluszkilókkal. 2021. július 16-ra, a 40. születésnapjára szerette volna elérni azt az eredményt, amit már május végén megmutathatott a követőinek: 20 kilót fogyott. "Nincs benne semmi humbuk, semmi különlegesebb erőfeszítés, csak fegyelem és kitartás" - írta közösségi oldalán. 

Gáspár Bea fogyása után

Gáspár Bea alatt már 91 kilót mutatott a mérleg, amikor 2020 nyarán egészsége megőrzése érdekében gyomorszűkítő műtétnek vetette alá magát. Novemberre 16 kilót fogyott. A ruhatárát is le kellett cserélnie, manapság egyre többször láthatjuk az Instagramon olyan szűk fazonú darabokban, amelyek kihangsúlyozzák alakját.

Ezt is szeretjük