Újra együtt a két magyar műsorvezető: több év kihagyás után ismét közös adásban dolgoznak

Kisó és Kovács Áron több év kihagyás után a Sláger FM-en vezet közös műsort.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Újra együtt vezet műsort Kiss Orsi, vagyis Kisó és Kovács Áron, akik kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint egy évtizede dolgoznak együtt. 

A műsorvezető-páros a 95.8 frekvenciára a hallgatók egyik kedvencével, a Slágerlistával tér vissza január 17-én Sláger FM-en, minden vasárnap kivesézik a hét legkedveltebb 40 slágerét. 

Kisó és Kovács Áron újra együtt 

A műsorvezető-páros hat évig vezette a közönségkedvencnek számító Class 40 slágerlistát a Class FM-en, majd 2016-ban a 95.8 frekvenciára, az akkori Rock FM-re váltottak, ahonnan Kovács Áron 2017-ben, Kisó 2018 novemberében távozott. Most éppen erre a hullámhosszra térnek vissza a Sláger FM csapatát gazdagítva. 

kiso-kovacs-aron
Fotó: Sláger FM

- Nagyon örülünk, hogy újra együtt vezethetjük a Slágerlistát, a mai napig sokan emlegetik az általunk vezetett TOP40-t. Már félszavakból is megértjük egymást Kisóval, igaz, annak idején, amikor először találkoztunk, volt egy nézése. Azóta eltelt több mint 15 év, összecsiszolódtunk, és most újra pörgetjük - na és persze kommentáljuk is - a toplista slágereit - mondta Kovács Áron. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A 47 éves tévés és rádiós műsorvezetőhöz hasonlóan Kisó is nagyon várja már a közös munkát. 

- Január 17-től minden vasárnap jelentkezünk majd a Samsung Experience Slágerlistával. Úgy voltunk vele, hogy ami jó, azon ne változtassunk, így továbbra is a MAHASZ heti TOP40 listáján megyünk végig. Mindkettőnk számára fontos volt, hogy szabad kezet kaphassunk a műsort illetően. Ezért ismét lesz Visszapillantó a zenetörténelem legnagyobb ikonjaival, és Áron specialitása, az ál-interjúk is visszatérnek, amelyben hazai előadók interjúiból vág ki részleteket, és tesz eléjük más kérdéseket. 

kiso-kovacs-aron2
Fotó: Sláger FM

- Annak idején azért működött, és azért szerették a műsort a hallgatók, mert önmagunk lehettünk. Folyton csipkelődtünk egymással, mindenkit megmartunk - a jó ízlés határin belül -, nem kellett azt mondanunk, hogy tetszik egy dal, ha rossznak tartottuk. Mindezekre változatlanul számíthatnak majd a hallgatók a minden vasárnap 16:00-tól jelentkező Slágerlistában - árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak.

Kisó és Kovács Áron hosszú évekig a televízióban is együtt dolgozott. 2020 augusztusában aztán megújult a Duna TV SzerencseSzombat és Hatoslottó-sorsolás című műsora, és Kiss Orsi kilenc év után távozott az előbbi műsorból - vele együtt Kovács Áron is elbúcsúzott a nézőktől.

Magyar műsorvezetők, akik 2020-ban távoztak

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a műsorvezetők, akik 2020-ban - önszántukból vagy kényszerből - távoztak a tévécsatornájuktól, illetve rádióadójuktól.

Ezt is szeretjük