Király Linda 3 éves unokaöccse gyönyörű kisfiú - A modellügynökségek is felfedezték
Király Linda öccsének, Bennek a kisfia hároméves lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktor és párja, Virág Anita január 9-én, a Story magazin címlapján árulták el, hogy titokban megtartották az esküvőjüket, és a menyasszony első gyermekével a szíve alatt mondta ki a boldogító igent. 

A kisbaba várhatóan a nyár elején születik meg. Az énekes ikertestvére, az Amerikában élő Ben már 2016 márciusában megnősült, kisfia 2017 februárjában jött világra. 

Király Linda unokaöccse, Kai 3 éves lett

A kis Kai most ünnepelte a harmadik születésnapját, ez alkalomból február 18-án a büszke nagynénje, Király Linda is felköszöntötte. 

Az énekesnő fotókat is posztolt: az egyiken a tündéri fiúcska látható, a másodikon a nagynéni és Kai, a harmadikon a csöppség a szüleivel. Gyönyörű gyerek, nem csoda, hogy már egyéves kora előtt felfigyeltek rá az amerikai modellügynökségek, és babamodellként szerepeltetik divatcégek.

Király Linda 2018 márciusában azt mesélte a DTK: Elviszlek magammal című műsorban, hogy az unokaöccse már a harmadik kampányában vesz részt.

Édesanyja, Király Gabi egy hónappal később azt nyilatkozta a Story magazinnak, hogy a fia és a menye, aki koreai és japán szülők gyermeke, nem erőltetik a pici modellkarrierjét, csak addig viszik fotózásokra, amíg Kai jól érzi ott magát.

- Kai imádja, ha az érdeklődés középpontjában lehet, nem fél az ismeretlen emberektől és helyzetektől, ragyogó természete van, csupa derű és jókedv. Hamar megszokta a kamerát, rutinosan mozog, viselkedik előtte, imádja, ha fényképezik - mondta a hetilapnak.

Király Linda egyre szexibb ruhákba bújik

Király Linda már 33 kilót fogyott azóta, hogy tavaly tavasszal rászánta magát a sleeve-műtétre, amelynek során eltávolították a gyomra egy részét. Az operációnak és a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően helyreállt a hormonháztartása, amit az agyalapi mirigyében talált ciszta borított fel. A 36 éves énekesnő fotói is azt bizonyítják, hogy remekül érzi magát a bőrében, szexi és az alakját kihangsúlyozó ruhákba bújik. 

Ezt is szeretjük