Kibékült Kinizsi Ottó és Lékai-Kiss Ramóna: emiatt nem beszéltek évekig

A Dancing with the Stars elődöntőjének legmeghatóbb pillanata volt, amikor Lékai-Kiss Ramóna könnyek között Kinizsi Ottó nyakába borult.

kinizsi-otto
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars második évadának ismét a női műsorvezetője, míg Kinizsi Ottó a TV2 táncos show-műsorának egyik versenyzője, aki profi partnerével, Szőke Zsuzsival a 2021. november 20-i döntőbe táncolta magát.

A két sztár korábban az RTL Klub sikersorozatában, a Barátok köztben állt együtt kamerák előtt, nagyon jó barátok is voltak, ám kapcsolatukban egy törés következett be, és csak most békültek ki. 

Kinizsi Ottó és Lékai-Kiss Ramóna kibékültek

Lékai-Kiss Ramóna a táncos show-műsorban október közepén, az Emlékek éjszakája című adásban elárulta, hogy húsz éve ismeri Kinizsi Ottót, aki a Barátok köztben volt a szeretője, a szerelme, a barátja is. Az életben is barátok voltak, de valami történt, ami megváltoztatta a kapcsolatukat. A Dancing with the Stars elődöntőjében azonban a műsorvezető egy vallomás kíséretében zokogva borult egykori kollégája nyakába, miután az eltáncolta a hőn vágyott paso doblét. 

kinizsi-otto-kiss-ramona
Fotó: TV2

- Azt nagyon sokan tudják, hogy mi a leges leges legjobb barátok voltunk. Pár évvel ezelőtt ez a barátság valamiért megszakadt. Azt mondtad nekem most a produkció előtt, hogy nagyon szurkoljak, és… Szóval nagyon szurkoltam, és nagyon büszke vagyok rád. Szeretlek titeket! - borult Lékai-Kiss Ramóna elcsukló hangon, könnyeivel küzdve Kinizsi Ottó nyakába.

A cikk az ajánló után folytatódik

Arról, hogy miért beszélt Lékai-Kiss Ramóna múlt időben, és mi okozta a barátságuk végét, a kétgyerekes édesapa a Borsnak beszélt. 

- Akkoriban nekem volt egy nagyon fontos elő­adásom, extrém performansz volt, egy szál semmiben voltunk a színpadon. Nekem színészként ez nagyon meghatározó volt, és fontos lett volna, hogy Ramóna ott legyen a nézőtéren, vagy legalább, hogy elújságolhassam neki a dolgot. Igen ám, de ő épp akkor utazott ki Amerikába nyelvet tanulni, ment ki a reptérre, nem hívott vissza. Amikor kint volt a tengerentúlon, nem is tudtam, mi van vele, kialakult köztünk egy meg nem értettség - mesélte a 39 éves sztár. 

kinizsi-otto-dancing
Fotó: TV2

Kinizsi Ottó azt hitte, egykori barátja megsértődött rá, és Lékai-Kiss Ramóna is ugyanezt gondolta. Eltávolodtak egymástól, és érdemben évek óta nem beszéltek egymással. Az áttörés az elődöntőben történt meg: a sármos sztár a tánca előtt odament egykori kolléganőjéhez, és arra kérte, most szurkoljon neki. 

- "Na, most drukkolj! Most tedd meg azt, amit sok-sok évvel ezelőtt nem tudtál megtenni!" Egy pillanat alatt ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Szerintem egy igaz barátság így működik. A kettőnk konfliktusa csak egy ostoba félreértés volt. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó nagyobbik lánya

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönheti, hogy egymásra találtak. Az előbbi 1999-ben, az utóbbi 2001-ben csatlakozott az RTL Klub napi sorozatának stábjához. 2004-ben házasodtak össze, majd a gyermekáldásra sem kellett sokat várniuk, Emma lányuk 2005-ben, Hanni 2010-ben született. A házaspár nagyobbik lánya 2021. január 20-án ünnepelte a 16. születésnapját, ebből az apropóból édesanyja az Instagramon egy közös képpel köszöntötte fel. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük